DICE

Kontorets interiør er inspirert av noen av de prisbelønte spillene som DICE har utviklet.

Spillutviklingsstudioet DICE sitt nye hovedkontor på Södermalm i Stockholm er Sveriges vakreste kontor 2016.

Studio Stockholm Arkitektur fikk i oppdrag å skape den mest attraktive og inspirerende arbeidsplassen for spillutviklere fra hele verden. Det anonyme lokalet DICE valgte å flytte til skulle forvandles til et kontor verdig et verdensledende spillutviklingsstudio. Kravene til sikkerhet var høye, og et areal på 15 000 kvadratmeter skulle organiseres og effektiviseres under hardt tidspress.

Resultatet ble en kreativ og fleksibel arbeidsplass som bidrar til innovasjon, kunnskap, deltakelse og produktivitet. Prosjektet ble kåret til ett av fem finalebidrag i konkurransen Sveriges vakreste kontor, hvor juryen under ledelse av Gert Wingårdh til slutt kåret DICE til vinner med følgende begrunnelse.

Et vakkert kontor er fremfor alt et kontor som passer og reflekterer virksomheten som foregår der – et kontor som gjør at virksomheten utvikler seg. Et selskap som skiller seg ut, skal selvfølgelig ha et kontor som skiller seg ut. Årets vinner er leken, kreativ, nyskapende og modig. Mot til å prøve nye løsninger som både visuelt og funksjonelt harmonerer med bedriftens ambisjoner om å være verdensledende på det de gjør. Dette er et kontor for en bedrift som virkelig våger å satse.

En verdig vinner

Input interior har hatt ansvar for prosjektledelsen av leveransen, og montert de nye møblene på kontoret. Et stort og spennende prosjekt med enkelte utfordringer.

– Det har vært et spektakulært prosjekt. Miljøene er skikkelig tøffe, og DICE føles som en verdig vinner av Sveriges vakreste kontor. Vi har levert møblene etasjevis, og tidsskjemaet for montering i enkelte deler av kontoret har vært tight på grunn av all teknologien som ble installert samtidig, men vi klarte det. DICE har hele tiden sett løsninger og muligheter i stedet for hindringer, sier Elina Hassel, prosjektleder i Input interior.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet