Emerson

Restauranten har forskjellige typer sittemuligheter for sosial omgang.

Da ingeniørbedriften RTR Emerson i Göteborg bygde nytt, ble det laget et felles utgangspunkt hvor medarbeidere, kontor og produksjon spiller på lag.

Rosemount Tank Radar er en del av det amerikanske teknologikonsernet Emerson, og spesialiserer seg på avansert måleutstyr for blant annet tankfartøy. Tidligere lå industrianlegg og kontorer spredt i forskjellige bygg, men da virksomheten stiller høye krav til lokaler og utstyr, ble det besluttet å satse på et felles utgangspunkt. Et nytt kontorbygg ble oppført i tre etasjer med direkte tilknytning til industribyggene.

På samme sted

Arkitektene Krook & Tjäder har tegnet kontorbyggets eksteriør og interiør med fokus på å skape rom for samhandling for de 350 ansatte. Her samles nå forskning, utvikling og produksjon under samme tak. For å skape bedre samarbeid har de tidligere cellekontorene blitt erstattet med arbeidsplasser i åpent landskap. Ulike avskjerminger gir plass i de åpne arealene, samtidig som de bidrar til en behagelig akustikk. Hver etasje har sin egen fargepalett som fanges opp i møbelstoff, vegger og tekstiler. Input interior er ansvarlig for innkjøp, prosjektledelse og levering av innredning til hele kontoret; fra arbeidsplasser, konferanse- og loungeplasser til restaurant og utemiljø.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet