Friends Arena

Sveriges nasjonalarena for fotball, Friends Arena, tilbyr de besøkende en tett atmosfære og maksimal nærhet til banen. Uten å gi avkall på kjernevirksomheten fotball, fungerer arenaen som en møteplass med mulighet til å arrangere konserter, firmaarrangementer og andre typer arrangementer for opptil 75 000 besøkende.

Krook & Tjäder har tegnet Friends Arena, og innredningen av de offentlige områdene er utviklet av Koncept Stockholm som har satset på tidløs innredning av høy kvalitet.

– Møbler av god kvalitet som varer lenge er hovedsakelig valgt fra svenske møbelleverandører. For at innredningen ikke skal oppleves foreldet, har man valgt et tidløst formspråk med kantede innslag inspirert av fasadens perforerte aluminiumskassetter. Fleksibilitet har vært et stikkord for alle komponentene i innredningen. Alt skal passe sammen og kunne plasseres hvor som helst på arenaen, på samme måte som lagspillerne på banen, sier Milott Widolf på Koncept Stockholm.

Avansert logistikk

Input interior har hatt ansvaret for budsjett, tidsrammer, innkjøp og levering av innredningen og passet på at sikkerhetsforskrifter og stramme tidsskjemaer er blitt overholdt.

– Det har vært et gedigent prosjekt med svært stort volum, mange leveranser og tett fokus på alle detaljer. Logistikken har vært avansert med kjøreskjema og direktiver om nøyaktige tidspunkt for de ulike leveransene. Det var en utfordring vi gledet oss til å ta fatt på og som vi sørget for å leve opp til, sier Conny Nilsson ansvarlig selger og prosjektleder i Input interior.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet