Media Evolution City

Alle møterom har fleksibel møblering, og kan tilpasses etter behov.

Media Evolutions mål er å skape forutsetninger for vekst og utvikling i mediebransjen. Derfor fikk Juul/Frost arkitekter i oppdrag å tegne en dynamisk og fleksibel arbeids- og møteplass – Media Evolution City i Västra Hamnen i Malmö.

Her møtes store og små selskaper, produktive, innovative og nyskapende organisasjoner. Med utgangspunkt i stikkordene – fleksibelt, enkelt og lave terskler – ble det utformet en felles møteplass for utveksling av kunnskap og en tankegang om at “sammen er vi sterke”.

Røffe materialer og myke pasteller

For å skape et kreativt og moderne kontormiljø har arkitekt Johan Olsson lagt vekt på å formidle følelsen, øyeblikket og funksjonen til møte- og arbeidsplassene som Media Evolution City inneholder. Han har konsentrert visjonene til en konkret idé om blant annet farger og flyt i lokalene. Input interior har foreslått løsninger og produkter som lever opp til forventningene.

I husets eldre deler har det opprinnelige materialet som jern, betong og glass blitt bevart. De røffe materialene mykes opp med pastelltoner av blant annet gult, brunt og grønt. Farger som hver for seg ikke roper så høyt, men som sammen skaper en interessant helhet.

Møterom for alle situasjoner

Resultatet ble et miljø som tilbyr kontor, konferanse- og møtearealer for 450-500 personer. I Meeting Point er det åtte unike møterom, alt fra mindre samtale- og workshoprom til store konferanserom med plass til 150 personer. Møterommene har fleksibel møblering som tilpasses etter behov og situasjon. Media Evolution City rommer også fire ulike kontorløsninger som gjør det enkelt å velge det kontoret som passer best til behovet.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet