Rådhus Skåne

Den øverste etasjen har en fantastisk utsikt over Kristianstad sentrum.

Da Kristianstad kommune og Region Skåne samlokaliserte de sentrale administrasjonene sine til kvartalet Christian IV, ble kvartalets eksteriør bevart samtidig som interiøret ble radikalt forandret.

FOJAB arkitekter hadde ansvaret for arkitektonisk utforming av bygninger, landskap og innredning. De har bevart kvartalets utseende mot gatene rundt, mens interiøret har fått et helt nytt utseende. Input interior leverte det meste av møbler til prosjektet. Blant annet kontormøbler, konferansemøbler, samt spesialsnekrede møbler.

Åpent og skjermet

I de effektive kontorlokalene for 750 personer har moderne og åpne løsninger skapt god tilgjengelighet, åpenhet og fleksibilitet. Samtidig har kravet om å kunne være atskilt for å arbeide uforstyrret blitt ivaretatt.

Naturlig, lyst og holdbart

Som karakterskapende byggemateriale i hele kvartalet, både i eksteriør og interiør, er det brukt holdbare naturmaterialer som stein, tre og kobber. Lys ask er brukt som et gjennomgående materiale på vegger, gulv og i nesten all innredning. Fargepaletten er mild, og går i grønne og turkisblå toner.

– De mest trendy valgene har måttet vike for en tidløs holdbar innredning som kjennes harmonisk, lys og behagelig, sier Lennart Jonsson, selger og prosjektleder i Input interior i Kristianstad.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet