Scandinavian Airlines

Når Scandinavian Airlines igjen flytter inn i eiendommen Frösundavik som ble bygd til selskapet allerede i 1985, er det 15 500 kvadratmeter nyrenovert areal som tas i bruk. Designen er skandinavisk med inspirasjon hentet fra bedriftens kjernevirksomhet.

Da MER arkitekter fikk i oppdrag å utforme SAS sitt nye hovedkontor i Solna, var Input interior med på å sette idéer og visjoner ut i livet. Kontoret støtter en variert og fleksibel arbeidsmåte, og er designet etter moderne skandinaviske retningslinjer som gjenspeiler SAS sitt geografiske opphav. Målet var å skape en arbeidsplass som møter dagens behov og som samtidig står seg godt i fremtiden.

Kjernevirksomheten inspirerer

Med en fargepalett hentet fra SAS’ egen merkevareidentitet og inspirasjon fra ulike flyplassmiljøer, har man en tankevekkende og tydelig kobling til selskapets kjernevirksomhet. Kontorets drøyt 1000 arbeidsplasser tilbyr fleksibelt arbeid i åpne landskap med touch down-plasser. Hvis man har behov for stillhet og ro, kan man trekke seg tilbake i stillerom og samtalerom.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet