Spritmuseum

På Spritmuseum i Stockholm kan nysgjerrige besøkende oppleve vinens, brennevinens og punsjens kulturhistorie i de gamle Galärskjulen 16 og 17 som forsiktig er gjort om til et moderne museumsbygg.

Vin & Sprithistoriska Museet ble skapt av det statlige monopolselskapet AB Vin- & Spritcentralen, og sto ferdig til selskapets 50-årsjubileum i 1967. Siden flyttingen fra Dalagatan i sentrum av Stockholm til Galärskjulen på Djurgården i 2012, har Vin och Sprithistoriska Museet skiftet navn til Spritmuseum, de har modernisert virksomheten og innlemmet Absolut Art Collection på oppdrag fra den svenske staten.

Dynamisk samarbeid

Lomar Arkitekter står bak innrednings- og byggkonseptet, og Input interior har tatt seg av innkjøp, koordinering og levering av all innredning.

– Vi har hatt god kommunikasjon med Input interior under hele prosjektet. De har tilpasset seg til dynamikken i prosjektet med en stor organisasjon av kreative mennesker som har skapt en ny destinasjon for Stockholm, sier Pontus Lomar på Lomar Arkitekter.

Mye mer enn historie

Spritmuseum er en plass som forteller om vår svenske drikkehistorie og dennes kulturarv. Men her er det også plass til bar, restaurant, uteservering og butikk samt spesielle prøvesmakingsrom.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet