UMA Workspace Kungsbron

En plass for idéer, inspirasjon og kreativt samarbeid.
Flere møterom gjør det mulig å arbeide i grupper, og det gir også mulighet for presentasjoner eller møter.

Moderne og fleksible lokaler, felles møteplasser for samhandling, og plass til både eget arbeid og kundemøter. Det er tanken bak UMA Workspace, et co-working-konsept utviklet av Technopolis.

Technopolis er et finsk selskap som driver bedriftsparker i Norden og Baltikum. Parkene omfatter ulike kontorlokaler og ofte kaféer, restauranter, konferanserom og treningsstudioer. Som et svar på manglende kontorlokaler i de større byene de siste årene, har Technopolis også utviklet UMA Workspace; et co-working-konsept både for selvstendig næringsdrivende og for etablerte selskaper.

UMA Kungsbron er selskapets første satsing i Sverige og Stockholm, hvor trykket på kontorlokaler er høyt.

– Det er ikke nok plass i sentrum av Stockholm, og det har ført til stor etterspørsel etter moderne og fleksible kontorlokaler. Å etablere UMA Kungsbron med en unik beliggenhet er et skritt i riktig retning for å møte etterspørselen, sier Niko Pulli, director of Services i Technopolis.

Innredning i skandinavisk stil

Så langt finnes det 12 UMA-anlegg rundt om i Norden, Baltikum og Russland. Anlegget i Stockholm er selskapets største hittil hvor den besøkende har 2350 kvadratmeter kontorlokaler til disposisjon, fordelt på 7 konferanserom, ulike aktivitetsbaserte arbeidsstasjoner, kafé og kontorplass til skjermet arbeid. Kontorets interiør er tegnet av arkitektene Gullstén-Inkinen som også har tegnet UMA-anlegget i Helsingfors. Innredningen går i lyse, nøytrale farger, og er levert av Input interior. Blant møbler og tekstiler finner vi design fra blant andre Marimekko og Artek, som en påminnelse om Technopolis finske røtter.

Fleksibilitet i fokus

Coworking har blitt et populært fenomen, og Technopolis tar sikte på å bygge et nettverk med 20 nye UMA Workspace for å kunne møte etterspørselen i de større byene. Felles for alle anleggene skal være fokus på tilgjengelighet, fleksibilitet og muligheter til å samhandle.

– Medlemmer som reiser mye, kan benytte UMA Workspace i alle byer og i alle land, mens de som trenger kontorplass i løpet av dagen eller for noen timers arbeid kan benytte en dagpassløsning. Andre leietagere, som etablerte selskaper og også selskaper som er i vekst, har fordeler ved at de bygger nettverk og knytter verdifulle kontakter i fellesskapet som UMA Workspace tilbyr, avslutter Niko Pulli.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet