Kundeservice

Ta en titt på hvordan vi jobber for å hjelpe deg hele veien, fra ordrebekreftelse til ferdig leveranse.

Slik fungerer det

Sammen med Input interiors innredningskonsulenter sikrer vi at deres visjon og mål innkapsles i et konkret innredningsforslag. Når dere har lagt bestillingen tar vår kundeservice over for å bistå dere med hjelp og support rundt ordrebekreftelsen, leveringsplanlegging og fakturaspørsmål. Vi hjelper deg også hvis du har behov for å endre eller legge til produkter på din ordre. Alt for at du skal kunne fokusere på din bedrift og la oss ta hånd om resten.

Kontakt oss på kundeservice@inputinterior.no eller +47 46 90 21 00.

Steg 1

Takk for din ordre

Når Input interiors innredningskonsulenter har mottatt bestillingen deres blir en ordre opprettet i vårt system. Sammen med dere tar vi fram en detaljert skreddersydd leverings- og monteringsplan.

Steg 2

Følg statusen online

Input interiors kundeservice sender deretter en ordrebekreftelse med estimert leveringsdato til dere. Med hjelp av ordrenummeret kan du følge din ordre her.

Du kan selvfølgelig kontakte oss hvis du har flere spørsmål eller hvis det er noe annet du lurer på.

Steg 3

Passer ikke datoen?

Når leveransen nærmer seg, vil dere motta en leveringsbekreftelse. Sjekk at datoen passer for dere og at dere er forberedt på innlasting og montering på leveringsdagen. Hvis dere ønsker å flytte leveransen til en annen tid kan dere kontakte vår kundeservice for å bestemme en ny dato.

Steg 4

Gjennomføring

Innlasting og montering skjer i følge den avtalte leveringsplanen. Dere signerer da en bekreftelse som deretter sendes til dere via e-post. Når leveringen er gjennomført sender vi faktura basert på gitt tilbud. Hvis det oppstår spørsmål rundt fakturaen er du alltid velkommen til å kontakte Input interiors kundeservice.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet