Coca-Cola har det beste kontoret

Det svenske hovedkontoret for verdens mest solgte drikk er nettopp kåret til det beste kontoret i verden ifølge kvalitetsindeksen Leesman.

I Jordbro, like utenfor Stockholm, finner man Coca-Cola European Partners Sverige AB med kontor og produksjon. Her produseres det hver dag 1,4 millioner liter drikke av store globale varemerker som Coca-Cola og Fanta, samt svenske tørsteslukkere som MER og Bonaqua. Totalt finnes det 17 ulike varemerker i porteføljen. Coca-Cola er i dag et av verdens sterkeste varemerker, og har en over 130 år lang historie, hvorav 20 år som lokal arbeidsplass i Jordbro. En historie som bedriften ville vise fram da kontorlokalene skulle gjennomgå en omfattende renovering.

– Målsettingen for Coca-Cola var et moderne, aktivitetsbasert kontor hvor både produkter og varemerker får plass og vises. Reflex Arkitekter står bak konseptet hvor innredning, detaljer og fondvegger følger en rød tråd og forteller bedriftens historie på en kreativ måte, sier Niklas Jernström i EFG i Stockholm som har levert innredningen til kontoret.

 

 

 

 

The Happiness Factory

Medarbeiderne var involvert i prosessen på et tidlig stadium, og ønskene deres fikk styre utformingen av de nye lokalene. Det er kanskje derfor kontoret har de mest fornøyde medarbeiderne i verden, ifølge den internasjonale kvalitetsindeksen Leesman. Gjennom en undersøkelse har de ansatte fått gi karakterer og svare på hvordan de opplever arbeidsplassen sin. Resultatet førte til at kontoret nå rangeres som nummer én over sertifiserte arbeidsplasser i verden.

– Kontoret kalles The Happiness Factory, et passende navn med tanke på den lekne og kreative innredningen, men også fordi det nå også har verdens mest fornøyde medarbeidere, avslutter Niklas Jernström.

 

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet