Input interior lanserer netthandelsplattform for gjenbrukte møbler

Nordens ledende uavhengige innredningskonsern, Input interior, lanserer nå en digital plattform for gjenbrukte møbler. Med greenified.no har de skapt et sirkulært marked for utstrakt omsetning og gjenbruk av møbler og interiør til offentlige miljøer.

Greenified er et sirkulært marked for alle som vil kjøpe, leie eller selge møbler på en kostnadseffektiv, enkel og bærekraftig måte. Målet er å sikre et sirkulært eierskap, der det eieren ikke lenger har bruk for i dag, kan oppfylle noen andres behov i morgen.

Etter en vellykket oppstart i Sverige lanserer vi nå også Greenified i Norge. Regionsjef Terje Kristiansen i Input interior mener behovet for et digitalt marked for kjøp og salg av brukt interiør er stort.

– Vi har allerede presentert Greenified for et sekstitalls interiørarkitekter, som ser fram til lanseringen. I tillegg har vi tett kontakt med flere store norske organisasjoner som er klare til å ta i bruk Greenified som et verktøy for grønn omstilling. Det blir en hektisk og morsom start, sier Terje Kristiansen.

Flere offentlige virksomheter har begynt å implementere bærekraftsaspekter i anbudskonkurransene sine, og i privat sektor stilles det høyere krav til at leverandørene skal tilby miljømerkede produkter.

– Gjenbruk er ikke noe nytt, men Greenified-konseptet har ikke eksistert før, og lanseringen av plattformen treffer tidsånden. Vi tilbyr en fleksibel tjeneste som retter seg mot alle typer organisasjoner og kan brukes til både store og små prosjekter, fortsetter Kristiansen.

Greenified lanseres i tre land samtidig. Også i Danmark og Finland – og selvsagt i Sverige, der plattformen ble lansert først – kan du nå kjøpe, leie og selge møbler via nettbutikken fra og til de andre landene. For å redusere CO2-utslippene fra transport kan brukeren velge å avgrense det geografiske området til sin egen region.

– Kjøp, leie og salg av produkter håndteres fra én og samme praktiske plattform. Vi har lenge hatt begrensede muligheter til å håndtere gjenbruk. Greenified er en økonomisk og miljømessig god løsning som vil være hensiktsmessig for mange bedrifter og organisasjoner, fortsetter Kristiansen.

Vi trenger sirkulære alternativer som tilrettelegger for en bærekraftig utvikling i bransjen, og lanseringen i Norge er et skritt i riktig retning.

– Vi oppfordrer til ansvarlig fornyelse og jobber for å forvalte det økende bærekraftsengasjementet. Med lanseringen av Greenified tar vi miljøansvar og åpner døren for at andre kan gjøre det samme.

Besøk greenified.no

 

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet