Våre medarbeidere

Se hva våre medarbeidere syns om sine arbeidsoppgaver, muligheter og utfordringer.

Jessica Hammar

Hvilket år begynte du å arbeide hos Input interior?

2008.

Hva gjør du akkurat nå?

Nå arbeider jeg med en kunde som realiserer sitt livs prosjekt, nemlig et tannlegekontor. Samtidig sitter jeg med en friskole som er på utkikk etter innredning som er nyskapende og funksjonell.

Hva gjør du ellers i løpet av arbeidsdagen?

Dagene mine som selger er svært forskjellig. Jeg har kunder innenfor både privat og offentlig virksomhet, fra pleie og omsorg og skole, til næringsliv og hotell. Det blir mange møter, både med arkitekter og kunder som jeg har arbeidet med i flere år, men også med nye oppdragsgivere og leverandører.

Og når du ikke jobber?

Da trener jeg eller lager mat. Hele familien er interessert i matlaging, så det er vår måte å omgås på, både med hverandre og sammen med gode venner.

Hva har du gjort tidligere?

Jeg har vært interessert i møbler og design siden tenårene. Da jeg var 25, arbeidet jeg i en bedrift i Jönköping som dekoratør og selger, jeg lærte utrolig mye av det. Deretter var jeg med og startet Granit på Vallgatan i Göteborg, før jeg begynte å arbeide med innkjøp ved hovedkontoret deres i Stockholm.

Hvordan har det seg at du havnet her?

Da familien flyttet fra Stockholm til Malmö, fikk jeg et tips av en arkitekt om at jeg ville passe inn hos Input interior. Da kjente jeg ikke til selskapet, men det viste seg at de søkte etter medarbeidere. Nå har jeg vært her i 10 år, og kan ikke forstå at tiden har gått så fort!

Hva glemmer du aldri? En episode på jobben…

Det er så mye, men Vårmessene utpeker seg. Vi arrangerer dem i egen regi, og det er alltid høyt under taket for ideene våre. Vi har kjørt dit en kaffebil som leverte espresso til de besøkende, vi har hatt en juicebar og plantet vårløk utenfor inngangen for å få en varm vårfølelse i kalde mars! Flere spennende forelesere har besøkt oss. En av dem er Giovanna Castiglioni, datter til den ikoniske formgiveren Achille Castiglioni, som var her for å snakke om sin fars livsverk. Jeg tilbrakte en ekstra dag med Giovanna, og det var virkelig inspirerende å snakke design og formgiving med henne.

Hva er det som er vanskeligst med jobben din?

Det vanskeligste er det enorme sortimentet! Det er en utfordring, men også vår styrke. Noe annet er å la designen synke inn. Vi introduseres fortløpende for nye produkter, og det går fort å “like” det. Men det er viktig å høre historien bak; formgiverens visjon, hvilke bruksområder og funksjoner som finnes. Det er da du liker designen bedre og bedre.

Hva er det morsomste?

Alle møtene med mennesker! Det å i dialog med kundene å kunne finne de riktige løsningene som er nyttige for dem. Og at jeg får se så forskjellige virksomheter og funksjoner innen skole, pleie og omsorg og næringsliv! Det er virkelig ingen ensformig jobb, det skjer ting hele tiden.

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet