Våre medarbeidere

Se hva våre medarbeidere syns om sine arbeidsoppgaver, muligheter og utfordringer.

Peder Tell

Hvilket år begynte du å arbeide hos Input interior?

2011.

Hva gjør du akkurat nå?

Akkurat nå holder jeg på å tapetsere en vinterhage på et kontor i Göteborg.

Hva gjør du ellers i løpet av arbeidsdagen?

Da henger jeg opp gardiner, da det er gardininstallasjoner jeg jobber med hos Input interior. Men det er klart at hvis jeg skal ut til en kunde, så kan jeg ta med en stol eller noe mindre som de har bestilt.

Og når du ikke jobber?

Nå er jeg ferdig med mitt hus, så nå hjelper jeg datteren min med hennes. Ellers spiller jeg innebandy, spiser og drikker godt. Jeg er gjerne sammen med familien og er ute og reiser.

Hva har du gjort tidligere?

Jeg har vært i innredningsbransjen lenge, tidligere jobbet jeg som teppelegger og med trepersienner. Generelt har jeg jobbet mye med kunder og det syns jeg er morsomt!

Hvordan har det seg at du havnet her?

Det var helt tilfeldig, jeg hadde en bekjent hos Input interior som anbefalte meg til en jobb, og slik gikk det. Jeg liker bransjen og gardiner, så det var bare å hoppe i det.

Hva glemmer du aldri? En episode på jobben…

Da får jeg slå til med reisen til London. Det var en syerske og jeg som reiste til London på jobb i to dager. Det var en jobb i Notting Hill, for en kunde som driver Elite Plaza Hotel i hele verden. For en stund siden var jeg i Brussel og gjorde en prøvemontering for en jobb vi har på gang. Reisene blir en fin avveksling i hverdagen, det er noe jeg liker med jobben.

Hva er det som er vanskeligst med jobben din?

Det er vel egentlig ingenting som er vanskeligst… Jeg liker faktisk utfordringer. Å sette opp en vanlig gardinskinne blir hverdag, men det er morsomt om man også får være med og løse kundens behov og problemer. Jeg liker veldig godt å finne løsninger!

Hva er det morsomste?

Det morsomste er variasjonen og at jeg får treffe mange mennesker og se byen på alle mulige måter hos alle mulige kunder. Man gjør jobben sin og folk blir glade, så det er en veldig hyggelig jobb på den måten. Og vi setter alltid kunden i fokus, noe jeg syns er viktig.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet