ATG

I en åpen og engasjerende etasje skapes det forutsetninger for kommunikasjon og samarbeid, samtidig som medarbeidernes behov for private og atskilte plasser ivaretas.

Da ATG bygde om IT-avdelingen i Hästsportens Hus, var ønsket en åpen arbeidsplass med god akustikk og belysning, samt mange åpne og lukkede møteplasser spredt i lokalet.

Flyplassvyer inspirerer

Note Design Studio hentet inspirasjon fra flyfotografering med tydelige mønster av forskjellige landområder tilknyttet hverandre. Idéen ble satt ut i livet ved at forskjellige gulv skapte tydelige områder og stier i landskapet, noe som gir de besøkende en visuelt stimulerende reise rundt kontoret. Fargeskalaen varierer fra myke hvite og grå toner til kullsvart, med fargerike detaljer i grønt, gult og lysende oransje. Input interior har tatt seg av innkjøp, koordinering og leveranse i prosjektet.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

    Takk for din henvendelse

    Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

    Til skjemaet
    Oops

    En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

    Til skjemaet