Landamäreskolan

På Landamäreskolan har man valgt å skjerme av og skape rom i rommet ved hjelp av høye sofaer og nyskapende plassbygging.
Lyse materialvalg i vegger, gulv og møbler fungerer som base, og lives opp ved hjelp av aksentfarger.
I atriumgårdene får man stor takhøyde og godt med plass.

På Landamäreskolan utfordres de firkantete klasserommene og korridorene i den tradisjonelle skolen. Her ser man elevene, og det skapes riktige forutsetninger for en livslang læring.

I Biskopsgården i Göteborg har arkitektbyrået Wahlström & Steijner skapt et annerledes og vakkert bygg i Landamäreskolan. Den S-formede bygningen er kledt i tre og rommer hele skolen. Idrettshall, kantine, skolekjøkken, administrasjon og bibliotek samt undervisningslokaler for opptil 400 elever fra første til tredje klasse, inklusive spesialskole. Input interior har levert innredning og realisert arkitektens og virksomhetens felles visjon.

Rom i rommet

For å kunne møte elevene på et individuelt og nært plan har det tradisjonelle klasserommet blitt utfordret og erstattet av åpne lokaler som gjør det mulig å skape små rom i rommet. Alt for å skape nærhet og oversikt. For å skjerme undervisningsarealene fra hverandre og skape rolige miljøer er det blant annet tatt i bruk innovative og multifunksjonelle plassbygg. Trappescener med innebygd og kombinert oppbevaring, sitteplass og sofa er spesialdesignet for å oppfylle pedagogenes og elevenes behov.

Trefasadens følelse blir med som en rød tråd inn i lokalene hvor de fleste veggene er kledt med bjørkplywood og gulvene har industriparkett. Man har stor takhøyde og godt med plass, spesielt der to-etasjes atriumgårder strekker seg oppover og gir store praktiske samlingsområder på gulvet.

Lyse inspirerende miljøer

Masse lys blir sluppet inn, dette matcher en lys fargeskala som bidrar til det rolige og harmoniske miljøet. Lyse materialvalg i vegger, gulv og møbler fungerer som base, og lives opp ved hjelp av fargesterke aksentfarger i løs innredning og tekstiler.

Trapper har fått en sentral rolle på Landamäreskolan. Både innendørs og ute i skolegården hvor to trapper, som på et amfiteater, skaper en naturlig møteplass som fungerer like bra både til undervisning, samling og lek.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

    Takk for din henvendelse

    Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

    Til skjemaet
    Oops

    En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

    Til skjemaet