Telenor

De innglassede møterommene fungerer både for arbeid alene eller i gruppe.
Lyse lokaler med sterke fargeinnsalg i Telenors nye hovedkontor.
Tekstiler i forskjellige farger og grønne planter i kantinen.

Når en av Nordens største mobiloperatører flytter til et nytt hovedkontor, introduseres det en aktivitetsbasert arbeidsmåte for å styrke samværet mellom medarbeiderne og oppmuntre til flere spontane møter, kreativitet og effektivitet.

Midt i Solna er det blitt oppført et miljøsertifisert kontorbygg der hvor Råsunda fotballstadion lå tidligere. Med restaurant- og butikklokaler på gateplan bidrar huset til en levende bydel, samtidig som det også fungerer som arbeidsplass for Telenors 900 medarbeidere. Mobiloperatøren har flyttet fra der de holdt til tidligere ved Slussen til det nye svenske hovedkontoret.

Flere muligheter til samarbeid

I forbindelse med flyttingen av kontorene innførte Telenor en aktivitetsbasert arbeidsmåte. Fra det tidligere åpne kontorlandskapet hvor hver medarbeider hadde sin egen plass, velger de nå i stedet arbeidsstasjon ut fra den aktuelle arbeidsoppgaven.

– De nye lokalene våre tilbyr mange ulike miljøer som både gjør det enklere å samarbeide og å utføre arbeid som krever konsentrasjon. En aktivitetsbasert arbeidsmåte gjør at alle kan jobbe der de trives og fungerer best, og at vi jobber enda bedre sammen. De nye lokalene er resultat av et meget godt og nært samarbeid med Input interior og arkitektkontoret Romlab, sier Patrik Hofbauer, administrerende direktør i Telenor Sverige.

Riktig innredning gir riktige forutsetninger

Arkitektkontoret Romlab har tegnet og innredet kontoret med fokus på åpne, fleksible lokaler som ivaretar utsikten de store glassflatene gir. For å støtte virksomhetens nye arbeidsmåte har Input interior fått oppdraget med å sørge for at både møbler og innredning tilfredsstiller Telenors krav til funksjon og fleksibilitet.

– Vi har et tett samarbeid med Telenor, og leverer til flere av kontorene deres rundt om i Sverige. Vi er glad for den fortsatte tilliten og for at vi nå gjennomfører vårt største prosjekt sammen. Telenor er en engasjert kunde som både setter pris på vår erfaring med større kontorprosjekter og vår leverandøruavhengighet, da det gir mulighet til å velge blant flere ledende varemerker, sier Daniel Vidlund, plassjef i Input interior.

Kontoret har blant annet sofaer med integrerte blomsterkasser samt ulike møteplasser med sittebenker og loungemøbler. Som en del av den aktivitetsbaserte arbeidsmåten er det også installert oppbevaringsskap hvor medarbeiderne kan oppbevare de personlige eiendelene sine i løpet av dagen.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

    Takk for din henvendelse

    Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

    Til skjemaet
    Oops

    En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

    Til skjemaet