Vattenfall Luleå

I Vattenfalls inspirerende og fleksible lokaler i Luleå blir medarbeiderne oppfordret til å møtes og utveksle idéer og kunnskap på tvers av avdelingene.

Da Vattenfall i Luleå flyttet fra sentrum til Luleå Science Park, hvor Luleå Tekniska Universitet og omlag hundre andre bedrifter holder til, ble det bygd et nytt bygg med plass til over 300 medarbeidere.

Det nye kontoret er åpent og romslig. I og rundt et stort atrium har forskjellige møteplasser som pausebalkonger, møterom og lunsjrom gitt gode forutsetninger for at medarbeiderne skal kunne møtes. Vi-følelsen som oppstår genererer kreativt samarbeid og gode idéer.

Mulighet til å arbeide aktivitetsbasert

Kontoret består for det meste av faste individuelle arbeidsplasser i åpne landskap, men man kan også arbeide aktivitetsbasert.

Tema Arkitekter har tegnet huset og Tengbom Arkitekter står bak innredning og materialvalg. Input interior har gjennomført mange prøvemøbleringer, påvirket og foreslått gode produkter ut fra et miljøsynspunkt, samt levert et komplett interiør med alt fra gardiner til miljømøbler og arbeidsplasser.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

    Takk for din henvendelse

    Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

    Til skjemaet
    Oops

    En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

    Til skjemaet