Vitenskapens Hus

Med en ambisjon om å bevare sjelen i det gamle posthuset i Luleå, ble det gjennomført en forsiktig renovering, og det ble valgt et dempet interiør for at Vitenskapens hus skulle harmonere med husets opprinnelse.

Det utrolig vakre posthuset i Luleå ble bygd i 1953 etter tegninger av Postens daværende sjefsarkitekt Lars-Erik Lallerstedt. Huset er nå forsiktig renovert under ledelse av MAF Arkitektkontor, og det er gjort om til en førsteklasses restaurant, utstillings- og møtelokale som har til hensikt å knytte universitetet, byen og næringslivet nærmere sammen.

Enkelt, moderne interiør

Luleå Universitet, LKAB samt IVA Nord er hovedaktørene, og Wingårdhs har hatt ansvaret for interiøret. Møblene som ble valgt, er små og enkle for å representere vår egen tid i stedet for 50-tallet, men hele tiden har kvalitet stått i fokus. Skinn, ask og marmor er materialer som er brukt i prosjektet.

Input interior har designet interiøret som består av spesialsnekrede møbler og innredning fra blant andre Erik Jørgensen, Karl Andersson, Montana, Lammhults, Vitra, Abstracta og Plank.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

    Takk for din henvendelse

    Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

    Til skjemaet
    Oops

    En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

    Til skjemaet