Møbler skal vare lenge!

Det er ingen tvil om at bærekraft, samfunnsansvar og gjenbruk er i vinden. Men hvordan kan vi håndtere den bærekraftige trenden og sikre at den blir en naturlig del av ethvert interiørprosjekt? Hos oss i Input interior er det et spørsmål som gjennomsyrer alt vi gjør. Nå vill vi dele vår kunnskap om bærekraft i praksis og utfordre hverandre på å gjøre bevisste valg og fornye ansvarsfullt.

I samarbeid med våre partnerleverandører ønsker vi dere velkommen til åpent hus i vårt showrom på Ingvald Ystgaards veg 1 den 7. mars kl 09.00-15.00. Vi byr på lett servering og guider dere gjennom dagens tema, Bærekraft i praksis og hvordan vi legger forholdene til rette for et sirkulært bruktmarked gjennom Greenified. Oppdag holdbare muligheter, innovative materialer og sirkulære løsninger som får møbler til å leve lenge.

Ta gjerne med en kollega og nyt en inspirerende pause i hverdagen. Merk at du trenger en påmeldingskode, den er oppgitt i invitasjonen eller du kan ta kontakt med oss. Meld deg på innen 1. mars.

 

Velkommen, vi gleder oss til å se deg!

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet