Dette er
Input interior

Input interior er Nordens ledende uavhengige innredningskonsern. Dette er hvem vi er og hva vi tilbyr.

Rett skal være rett

Vår uavhengighet er vår styrke. Vi tar alltid utgangspunkt i kundenes forutsetninger og behov og lar oss ikke styre av et begrenset produksjonsanlegg. Siden vi ikke har egen produksjon å ta hensyn til, kan vi i stedet hjelpe kundene med å finne fram til riktig produkt, i riktig form, fra riktig leverandør, med riktig pris og med riktig leveringsdato. Med markedets bredeste utvalg gir vi kundene handlingsrom og valgfrihet.

Oppdag varemerkene våre eller søk i deler av Input interiors sortiment.

Small, medium eller large?

Den beste innredningen er tilpasset behovene og de unike forutsetningene i hvert prosjekt. Hos Input interior har vi ingen ferdige pakkeløsninger. En bestilling fra oss kan aldri bli for stor, for liten eller for vanskelig. Velkommen inn for å se, kjenne, vri og vende på markedets bredeste sortiment av innredning i våre 41 showroom rundt omkring i Norden.

Søk etter ditt nærmeste kontor.

Innredning i kroner og øre

Innredning skal være funksjonell, ergonomisk, bærekraftig og økonomisk forsvarlig, støtte den daglige virksomheten, være tiltalende og skape trivsel. Det er forskjell på innredning og innredning, og den forskjellen tjener man alltid på i det lange løp. Vi leverer møbler og innredningstjenester for 3,2 milliarder kroner årlig. Med store innkjøpsvolum og uten unødvendige mellomledd tilbyr vi en effektiv og transparent forretningsprosess.

50 000 martindale?

Med tusenvis av fullførte prosjekter hvert år har vi bygd opp en unik kompetanse og erfaring som vi gjerne deler. Med kunnskap fra til sammen 650 medarbeidere leder vi deg gjennom samtlige aspekter innen innredning. Fra slitestyrke, brannvern og testoversikter til miljømerking, eliminering av kjemikalier, slitestyrke og vedlikeholdsanvisninger.

Se hvilke tjenester Input interior tilbyr, eller les mer om prosjektene vi har gjennomført.

Sirkulær bærekraft

Varige investeringer handler like mye om nåtid som framtid. Vi tror på bærekraftig produksjon, smarte materialvalg, langsiktige bevisste innkjøp, gjenbruk og ansvarsbevisst fornyelse. Bruk av jordens begrensede ressurser må bli en del av et sirkulært kretsløp – ikke en enveisreise til søppelberget.

Les mer om vårt klimasmarte konsept Greenified eller se vårt siste bærekraftsregnskap.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet