Våre verdier

Våre felles verdier omsettes hver dag i handling, og hjelper oss med å fortsette å dyrke og utvikle virksomheten i riktig retning. Slik ser vi på verdiordene som former Input interior.

Engasjerte

Vi er engasjerte og brenner for det vi gjør. Relasjonen mellom oss og kundene våre driver oss framover. Vi er genuint interessert i våre kunders forretninger og innredningsbehov. Gjennom kunnskap og engasjement løser vi innredningsrutfordringer som bidrar til en positiv utvikling hos kunden.

Transparente

All vår kommunikasjon starter med å lytte, det er nøkkelen til vellykkede prosjekter og langvarige forretningsforhold. Vi opptrer ærlig, og vår uavhengighet setter kunden i fokus. Vi er kundens lojale partner og inviterer til flere dimensjoner av samarbeid hvor vi er hverandres ambassadører for et vellykket partnerskap.

Kreative

Vi drives av kundens ønsker og visjoner. Med vår kompetanse bidrar vi til kreative og behovstilpassede løsninger. Vår modell overfører kundens behov, varemerke og kultur til dynamiske miljøer optimalisert for effektivt lederskap. Vår kreativitet utvikler forretningene til våre kunder.

Unike

I likhet med at vi er unike, ser vi på hver kunde som noe unikt. Hos oss eksisterer ikke ordet umulig, vi ser på alle utfordringer som en ny og spennende reise. Vi gjør det spesielle om til kundetilpasset standard, og gir arkitekter og kunder mulighet til å skape unike og holdbare løsninger.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet