Forretningsområder

Med behovstilpassede løsninger og størst mulig valgfrihet skaper vi riktig funksjon i miljøer som påvirker mennesker hver dag, gjennom hele livet. Vi arbeider først og fremst innenfor følgende områder.

Kontor og næringsliv

Et fleksibelt samfunn med moderne teknologi stiller nye krav til arbeidsplassene våre. Ergonomi og funksjon. Økonomi, miljø og bærekraft. Design, behovstilpasning og identitetsskapende. Alle disse faktorene bidrar til sluttresultatet.

Med nye ideer, former og materialvalg har vi alle muligheter til å skape kontorer som gir bedre struktur og arbeidsflyt, som fremmer innovasjon og øker produktiviteten. Arbeidsstoler som skåner kroppen. Bord som matcher dagens teknikk. Skjermer som gir arbeidsro og fleksibilitet. Og rom som innbyr til ettertanke, erfaringsutveksling og idéprosesser.

Er du interessert i behovstilpassede arbeidsplasser?

Les om tre måter å innrede behovstilpasset på, se hvordan advokatkontoret Morris Law fant en fungerende kontorløsning med innbydende resepsjon og åpent arbeidsmiljø, eller hvordan SEB skapte flyt på en av Sveriges største arbeidsplasser.

Hotell og restaurant

For hoteller og restauranter er opplevelsen av interiøret helt sentral. De lever av sitt gode omdømme. Av forventninger. Og av minner. Å tilby en opplevelse utenom det vanlige er ofte nøkkelen til suksess, og det er der vårt arbeid kommer inn. Og nettopp derfor er design ofte en av de viktigste konkurransefaktorene.

Vi ser spesialproduserte løsninger som kundetilpasset standard, og har i årenes løp skaffet oss bred erfaring på innredning til både hoteller, restauranter og konferanseanlegg.

Nysgjerrig på et besøk?

Les om gastrohotellet PM & Vänner, noen av de spesialtilpassede løsningene som løfter Haymarkets interiør eller hvordan Zander K har tatt med seg den norske naturen inn i hotellobbyen.

Skole og utdanning

I en stadig mer konkurranseutsatt verden blir evnen til å tiltrekke seg elever og lærere stadig viktigere, og behovet for fleksible løsninger større. For å oppfylle kravene kreves det at både utsiden, innsiden og helheten holder i lengden.

Gjennom et nært samarbeid med arkitekten og skolens ansatte kan vi hos Input interior identifisere de virkelige behovene. Ofte handler det om å skape fleksible løsninger og utnytte synergieffekter. Funksjonelle møbler av god kvalitet stimulerer til kreativ tenking og selvstendig arbeid.

Les mer om reisen gjennom behov, utfordringer, løsninger, valgmuligheter og beslutninger her.

Interessert i fremtidens skole?

Les mer om hvordan Runnerydsskolen har tatt steget inn i fremtidens læringsmiljø, eller hvordan Landamäreskolens og Fridaskolens konsepter bidrar til å synliggjøre elever og skape trygge miljøer.

Helse og omsorg

Innenfor pleie og omsorg er interiør ikke bare sentralt. Det er livsnødvendig for å kunne gi pleie, skape trygghet og berolige pårørende. Derfor er det ekstra viktig å tenke over hvordan interiøret påvirker menneskene: våre beslutninger, tanker og følelser, men også hvordan den fungerer i hverdagen.

Input interior har lang erfaring og mye kunnskap om pleie- og omsorgsmiljøer, og tilbyr innredning som både er tiltrekkende og som lever opp til alle krav om funksjon, tilgjengelighet, holdbarhet, ergonomi og økonomi. Les mer her.

Nysgjerrig på innredning med omtanke?

Les mer om pleie- og omsorgsboligene Trädgårdarna, hvor utformingen er basert på forskning på miljøpsykologi og hvilken betydning grønne miljøer har for trivselen. Eller se hvordan øyeavdelingen på Helsingborgs Lasarett setter pasientens behov i fokus.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet