Medarbeidere
og karriere

Interessert i en karriere hos Nordens ledende uavhengige interiørbedrift? Se våre ledige stillinger eller les om hvordan medarbeiderne våre syns det er å arbeide hos Input interior.

Arbeide hos Input interior

Med tusenvis av fullførte prosjekter hvert år har våre medarbeidere bygd opp en unik kompetanse og erfaring som vi gjerne deler med nye kolleger. Hos oss kan du blant annet jobbe med salg, montering, økonomi, markedsføring, forretningsutvikling, IT og mye mer.

Input interior driver forretningsvirksomhet på 41 steder i Norden, og er hele tiden på utkikk etter nye medarbeidere som vil være med oss på reisen. Vi er i dag 650 medarbeidere med forskjellig bakgrunn og med ulik erfaring, kompetanse og kunnskap. Det er sammen vi blir bedre, og det er sammen vi vil lykkes.

Utvikles med Input Academy

En bransje i stadig forandring stiller høye krav til den som vil være i forkant og lede utviklingen. Gamle sannheter må utfordres og nye veier gås opp. Vårt interne utdanningsprogram, Input Academy, er utarbeidet for at hver medarbeider skal få mulighet til å utvikle seg og ta del i det nyeste innenfor en rekke områder med tilknytning til vår virksomhet.

Input Academy tilbyr et titalls kurs om temaer som farge- og materiallære, ergonomi, designhistorie, miljømessig, sosialt og økonomisk ansvar, samt prosjektledelse og retorikk.

Jobb hos oss

Vi søker alltid etter engasjerte og ambisiøse medarbeidere.

Nysgjerrig på Input interior?

Å arbeide hos Input interior innebærer at ingen dager er like, uansett om du arbeider med salg, montering eller i vår support. Vi gir alle våre medarbeidere et stabilt grunnlag å utvikle seg på, riktig verktøy for å spisse kompetansen sin og de beste forutsetninger for å prestere.

Se hva Peder, Elina, Emma, Philip og Jessica syns om sine arbeidsoppgaver, muligheter og utfordringer.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet