Våre tjenester

Fra analyse og rådgivning, til levering og montering. Input interiors tjenester forvandler innredningskostnader til investeringer for fremtiden.

Tjenester som gir merverdi

Innredning kan være kostnadsbesparende. Bidra til et bærekraftig samfunn og øk medarbeidernes produktivitet. Støtt det daglige arbeidet og skap en plattform for utvikling og innovasjon. Vær ergonomisk, øk trivselen og reduser fraværet. Tydeliggjør varemerke, styrk bedriftskulturen og tiltrekk deg kompetanse.

Med tjenester som anskaffelser, veiledning og levering forvandler Input interior innredningskostnader til investeringer i produktivitet, innovasjon, bedriftskultur og identitet. Vår uavhengighet sammen med kunnskap, engasjement, kreativitet og transparens gir kundene våre unike konkurransefordeler.

Analyse og rådgivning

Input interiors arbeidsplassanalyse er basert på vitenskap og fakta, ikke gamle sannheter. Hvem andre enn bedriftens medarbeidere og ledelse er det som vet best hvordan organisasjonen og arbeidsmåten fungerer? For å få et så bra grunnlag som mulig må man få innspill fra medarbeiderne. Gjennom analysen får vi og arkitekten tilgang til objektiv og konkret informasjon som gir grunnlag for å kunne ta riktige beslutninger og skape en dynamisk arbeidsplass.

Inspirasjon og kunnskap

Med tilgang til 40 showroom gjør vi det enklere å velge riktig produkt, det gir inspirasjon, og det blir en tydelig forankring mellom dere og arkitekten. Med erfaring, kunnskap og struktur sørger vi for at innredningen matcher deres forventninger og behov med tanke på miljømål, kvalitetskrav, ergonomi- og sikkerhetskrav, tidsrammer, profil og budsjett.

Kontakt ditt nærmeste kontor for veiledning.

Gjenbruk og bærekraft

Møbler skal vare lenge! Ambisjonen vår er å sikre at de møblene som finnes hos kundene våre, får et nytt liv hos nye eiere når behovene endrer seg. Med en base bestående av flere tusen kunder i Norden kan Input interior tilby markedets største utvalg av brukte møbler. Vi renoverer, reparerer og frisker opp for å forlenge møblenes levetid. Når de er utslitte og ikke lenger kan brukes til noe, sørger vi for at de gjenvinnes på en miljøvennlig måte.

Les mer om våre tjenester innen gjenbruk.

Finansiering og forsikring

Input interiors finansieringsløsninger og leieavtaler skaper merverdi for kunder, som slipper å binde kapital og som kan håndtere midlertidige behov på en mer kostnadseffektiv måte. Avtale og avtaletid skreddersys, noe som gjør det mulig å anskaffe den innredningen det virkelig er behov for til en pris som budsjettet har godt av. Les mer om Input interiors tilbud om finansiering og leieavtale.

Rask skaderegulering, tilsvarende utstyr og lav egenandel er noen av fordelene sammenlignet med en vanlig bedriftsforsikring. Forsikringen omfatter plutselig og uforutsett hendelse som brann, lynnedslag, vannskade, tyveri, skader, maskinskade og ulykker. Les mer om hva som inngår i Input interiors forsikring.

Prosjektledelse og anskaffelse

Input interior sørger for at visjon og innredningsforslag realiseres innenfor en gitt tidsplan og et gitt budsjett. For å garantere et best mulig resultat gjennomføres prøvemøblering, besøk i våre showroom, referansevisninger, opplæring, visualisering, produktutvikling og registrering av eksisterende innredning.

Når utførelsen av interiøret er nøyaktig bestemt, starter anskaffelser, anbudsprosesser, ordrebehandlings- og bekreftelse, logistikk, sikring av leveranser og samordning. Dette er et arbeid din kontaktperson hos Input interior håndterer med hjelp fra bl. a. supportmedarbeidere, logistikksenter, leveringsovervåking og montører.

Levering og montering

Når lokalene er klare til innflytting, koordineres all innredningen i noen av Input interiors logistikksenter, og leveres etter dine behov ­- på riktig sted, på riktig tidspunkt og med minst mulig miljøpåvirkning.

I tillegg til levering, montering og klargjøring informerer våre innredningsmontører om bruk og vedlikehold i tillegg til at de stiller inn utstyret. Ansvarlig prosjektleder har oversikt over alt sammen, som forsikrer seg om at visjonen tar form. Kontrollmål tas, spesialsnekkering utføres og registreringer gjennomføres. Flytting eller avhending av eksisterende innredning fullfører leveransen.

Flytting og registrering

Ved flytteoppdrag står Input interior for koordinering og prosjektledelse, og selvsagt den fysiske flyttingen. Arbeidsmåten innebærer økt kontroll og totaløkonomi for kunden. Ved registrering av innredningen din loggfører vi mangler og anbefaler tiltak ‑ alt for å sikre innredningen og utviklingen av arbeidsmiljøet ditt.

Facility Services

Fra Input interiors Facility Services velger du fritt blant en rekke tjenester som forenkler den operative driften og videreutviklingen av arbeidsmiljøet ditt. Vi kan bistå med vedlikehold, rengjøring, reparasjoner, inspeksjon av bruken og mye mer. Tjenestene tilpasses etter dine behov, og har til hensikt å spare tid og energi som du kan bruke på din egen virksomhet.

For hjelp med kompletteringer, dokumentasjon, feilmeldinger og reklamasjoner kan vi koble til en kundespesifikk support for tidseffektiv service.

Les mer om hvilke tjenester som inngår i Input interiors servicetilbud.