Integritetspolicy

Vi beskytter din integritet. Her kan du lese mer om hvordan Input interior håndterer personopplysninger og informasjonskapsler (cookies).

Integritetspolicy

Input interior beskytter din personlige integritet. Vi arbeider aktivt for å sikre at dine personopplysninger blir behandlet i henhold til formålet med behandlingen. Input interiors mål er at det skal føles trygt den tiden vi håndterer nødvendig personinformasjon.

Hvis du har spørsmål om personvern og behandling av personopplysninger, kan du kontakte oss på info@inputinterior.no

Hva er det som regnes som personopplysninger, og for hvilket formål behandler vi dem?

Med personopplysninger menes informasjon som direkte eller indirekte kan knyttes til et individ, for eksempel navn, e-postadresse, telefonnummer og adresse. Personopplysninger er nødvendig for at Input interior skal kunne drive sin virksomhet og fullføre avtaler, håndtere saker i kundeservice, leveranser, betaling, oppfølging og markedsføring.

  • Hvis du registrerer deg for aktiviteter, bestiller materiale og/eller informasjon, lagrer og håndterer vi personopplysningene dine i samsvar med formålet.
  • Hvis du har gitt ditt samtykke, kan vi bruke personopplysningene dine til å sende ut informasjon i fremtiden. Du kan avregistrere deg fra dette ved hver utsendelse.

Personopplysningene du deler med oss lagres i Input interiors forretningssystem og blir behandlet i samsvar med personvernforordningen.

Dine rettigheter

Du har rett til å endre, fjerne eller få informasjon om personopplysningene dine som du har delt med oss. Hvis du ønsker dette, kontakt oss på info@inputinterior.no

Personopplysninger til tredjepart

Input interior gir opplysninger til tredjepart kun når det er nødvendig. I de tilfeller hvor det blir gitt personopplysninger til tredjepart, blir det opprettet en personopplysningssamtykkeavtale.

Informasjonskapsler

Når du besøker nettstedet vårt, lagres tekstfiler, informasjonskapsler, i nettleseren din for å forbedre brukeropplevelsen.

Hva er informasjonskapsler og hvorfor bruker vi dem?

Informasjonskapsler er tekstfiler som blir sendt fra nettleseren vår og som lagres i nettleseren din for å lagre og hente opplysninger. Input interior benytter informasjonskapsler for å skape en mer smidig brukeropplevelse og for å kunne forbedre funksjonene til nettstedet. Vi benytter ikke informasjonskapsler til andre kommersielle formål.

Hvilke informasjonskapsler benytter vi?

Input interior benytter to typer informasjonskapsler: øktinformasjonskapsler som er en midlertidig informasjonskapsel som opphører når du lukker nettleseren din, samt varige informasjonskapsler, som blir værende på datamaskinen din til du fjerner dem selv eller til de utløper.

Spørsmål om informasjonskapsler?

Har du spørsmål eller vil du vite mer om hvordan vi benytter informasjonskapsler? Velkommen til å kontakte oss på info@inputinterior.no

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet