Våre medarbeidere

Se hva våre medarbeidere syns om sine arbeidsoppgaver, muligheter og utfordringer.

Elina Högrell

Hvilket år begynte du å arbeide hos Input interior?

Jeg begynte i 2013.

Hva gjør du akkurat nå?

Akkurat nå arbeider jeg med SEBs bankkontor i Vest-Sverige. Flere kontorer langs vestkysten bytter konsept og arbeidsmåte og trenger innredning deretter. Jeg arbeider også med Svenska Kyrkan i Västerås som øker arealet sitt, og SDF Centrum som har et nytt aktivitetsbasert kontor.

Hva gjør du ellers i løpet av arbeidsdagen?

Som selger innebærer min rolle at jeg trekker i trådene når vi hos Input interior hjelper kunder og arkitekter med å realisere visjonene deres om en attraktiv arbeidsplass eller miljø. Jeg sørger for at samarbeidet fungerer fra første oppstartsmøte til levering, og har i løpet av prosjektet ansvar for å koordinere alle deler av selskapet: innesalg, support, oppfølging av leveranser, lager og montører.

Og når du ikke jobber?

Da er jeg sammen med venner og familie, og så trener jeg. Og så reiser jeg så snart jeg har en anledning!

Hva har du gjort tidligere?

Jeg har jobbet innen mange forskjellige områder; handel, restaurant og helse og omsorg. Jeg har to års utdannelse innen salg og markedsføring.

Hvordan har det seg at du havnet her?

Under utdannelsen min hadde jeg en praksisperiode og da havnet jeg hos Input interior. Etter praksisperioden og utdanningen ble jeg ganske enkelt værende.

Hva glemmer du aldri? En episode på jobben…

Da må jeg nok svare den første reisen til verdens største innrednings- og møbelmesse i Salone del Mobile i Milano. Inspirasjonen, møter med folk i bransjen og å få oppdage byen var en heftig og uforglemmelig opplevelse!

Hva er det som er vanskeligst med jobben din?

Den største utfordringen hos Input interior er også det som gjør jobben spennende – at det alltid er noe nytt å lære. Bransjen er i stadig endring. Det kommer nye møbler, leverandører, avtaler og kunder. Det kan være vanskelig, men også veldig morsomt.

Hva er det morsomste?

At jeg får treffe så mange forskjellige mennesker. Både kolleger, kunder og samarbeidspartnere som leverandører og arkitekter. Dessuten får jeg arbeide bredt. Fordi kundenes behov er forskjellig, varierer også prosjektene.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet