Facility Services

Fokuser på din virksomhet og la oss ta hånd om resten. Velg blant en rekke tjenester som sparer tid, penger og ressurser.

Etterservice og vedlikehold

Når innredningen er levert og montert, gjenstår det en del arbeid før alt er helt klart. Vi samler informasjon, tips og råd som gjør det enklere for deg å komme i orden.

Support

Vår support er der for deg og hjelper deg med alt som angår den nye innredningen din, fra rådgivning om miljø, kvalitet og sikkerhet til dokumentasjon, reklamasjoner og garantier. Vi håndterer alle problemer og er tilgjengelige for å oppklare og svare både på store og små spørsmål.

Opplæring og service

Vi kommer gjerne på besøk, og informerer og instruerer på stedet. Råd om stell og bruksanvisninger er viktige aspekter for å få så mye som mulig ut av arbeidsplassen og for å få den til å vare over tid.

Ergonomigjennomgang

Hvilken rolle spiller det om dere har heve- og senkebord hvis ingen står ved dem? Eller ergonomiske arbeidsstoler hvis de ikke stilles inn riktig? Bestill en ergonomisk gjennomgang og få maksimalt ut av investeringen din.

Støymåling

Absorberes det tilstrekkelig mye lyd i rommet til at besøkende og medarbeidere skal kunne trives og fokusere? Vi måler etterklangstiden i rommet og sikrer at lydmiljøet er optimalt for funksjonen til det aktuelle rommet.

Lysinspeksjon

Har alle arbeidslyset som kreves for oppgaven de skal utføre? Hvordan oppleves blinking og gjenskinn på skjermer? Bestill en lysinspeksjon med tips og råd om arbeidsmiljø og lysaspekter.

Registrering

For å sikre utviklingen av arbeidsmiljøet på et tidlig stadium gjennomfører vi brukerinspeksjoner og registrering ut fra kundens behov. Det gjøres helst etter 2-3 år, og innebærer at vi går gjennom alt interiøret, protokollfører eventuelle mangler og anbefaler tiltak.

Reparasjoner

Innredning for offentlig miljø holder svært høye kvalitetsstandarder og er verdt å være med på, både ut fra et økonomisk og miljømessig synspunkt. Deler som utsettes for ekstra hard slitasje kan ofte skiftes ut eller friskes opp. Benytt oss for reparasjoner og omtapetsering.

Flytting og omorganisering

Mange av kundene våre setter pris på muligheten til å benytte våre utdannede innredningsmontører til innvendig arbeid. Ved omorganisering, midlertidig eller permanent flytting utføres arbeidet best av kvalifisert og erfarent personell.

Nettjenester

For å gjøre delegering av innkjøp enklere og fortsatt ha full kontroll på økonomi og enhetlighet kan vi utvikle en kundespesifikk produktkatalog med mulighet til online-bestillinger, lagerstyring, garanterte responstider samt fortløpende registrering med smarte etiketter.

Input interior arbeider fortløpende med å utvikle nye tjenester som kan gjør hverdagen lettere for kundene våre. Les mer nedenfor om hvordan Input interiors Interior Management System, Intelligent Office Solutions eller Serviceavtale skaper en trygg og problemfri hverdag.

Serviceavtale

Regelmessig tilsyn, rask service og fagmessig vedlikehold øker levetiden til innredningen, og gjennom dokumentasjon blir verdien av møblene tatt vare på over lengre tid. Dessuten forlenges garantitiden for innredningen så lenge avtalen varer. Med gode og langsiktige valg blir gevinsten større, både økonomisk og tids- og miljømessig.

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan en serviceavtale kan utformes for å passe til nettopp din bedrift.

Interior Management System

Input interiors Interior Management System tilbyr en plattform for koordinert drift og ledelse. Enkelt, tidsbesparende og kostnadsbesparende.

Hvordan fungerer det?

Når ny innredning monteres og ferdigstilles, merker Input interior hvert produkt med en unik kode som knyttes til en database. All informasjon om produktet – hvor det er plassert, produksjonsår, pris og utførelse registreres i systemet og blir søkbart via en smart etikett på produktet.

Hva er fordelene?

Systemet gir en umiddelbar sporbarhet av innredningen din, og fungerer som et effektivt verktøy ved registrering og løpende drift. Interior Management System er kompatibelt med de fleste datasystemer, som for eksempel BIM Asset Management, noe som sparer tid og forenkler driften og overleveringen til nye aktører.

For problemfritt vedlikehold opprettes det dessuten en kundespesifikk support samt en mulighet til å legge bestillinger eller saksbehandling direkte i mobilen.

Les mer om SEBs hovedkontor hvor Interior Management System er en viktig komponent i den daglige driften.

Intelligent Office Solutions

Det handler ikke om hvor vi arbeider – men hvordan. Intelligent Office Solutions optimaliserer arbeidsplassen i dag og gir innsikt som er nødvendig for å ta riktige beslutninger i fremtiden.

Intelligent Office Solutions er et system som bidrar til en rekke fordeler på arbeidsplassen. Både bedre helse og effektivisering og kostnadsbesparelser. Systemet er skalerbart, og kan tilpasses slik at det omfatter de delene som din virksomhet har behov for.

Hva er fordelene?
  • Kontinuerlig oppdatering av bruksgrad og utnyttelse av arealet.
  • Et enkelt og tidsbesparende bestillingssystem. Bestill et bord eller møterom, hvor og når som helst.
  • Finn kollegene dine. Finn ut hvor kollegene dine sitter og arbeider denne dagen.
  • En sunnere arbeidsplass. Få påminnelser om å skifte stilling og foreta personlige innstillinger for en produktiv og ergonomisk arbeidsdag.
  • Spar energi. Automatisk nedstenging av utstyr og energikontroll gir bærekraftforståelse.
  • Mål, evaluer og slutt å gjette. Baser fremtidige beslutninger om arbeidsplassen på kunnskap og fakta.
La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet