Gjenbruk og bærekraft

Møbler skal vare lenge. Derfor tilbyr Input interior en rekke tjenester som forlenger livssyklusen og bevarer møblenes verdi.

Bevisste valg og ansvarlig fornying

Input interior tilbyr tjenester som legger til rette for bevisste valg og ansvarlig fornying. Vi har lang erfaring med gjenbruk i både store og små prosjekter. Uten ferdige pakkeløsninger kan vi tilpasse prosjektet slik at det oppfyller deres behov og forventninger. Innenfor gjenbruksområdet kan vi blant annet tilby følgende:

 • Gjennomgå eksisterende møbler og gi anbefalinger om hva som kan gjenbrukes i de nye lokalene. Vi sørger samtidig for at dere får mest mulig igjen for de møblene som ikke lenger dekker et behov hos dere, men som kan leve videre hos noen andre.
 • Skaffe dere brukte møbler.
 • Renovere eksisterende eller brukte møbler. Møblene renoveres i størst mulig grad til opprinnelig tilstand, gjennom f.eks. vask, omtrekking eller utskifting av deler.
 • Gjøre møbler og innredning om til produkter med nye funksjoner gjennom redesign.
 • Gjenvinne. Når møblene er utslitte og ikke lenger kan brukes til noe hos dere eller andre, kan vi gjenvinne dem på en mest mulig miljøvennlig måte.

Vi former fremtidens gjenbrukstilbud

Input interior er en pådriver for ansvarlig og bevisst fornying, og vi tar ansvar for å utvikle gjenbruk og et sirkulært bruktmarked.

Nysgjerrig på gjenbruk?

Skriv inn kontaktinformasjonen din, så forteller vi mer.

  La oss kontakte deg

  Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

  Takk for din henvendelse

  Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

  Til skjemaet
  Oops

  En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

  Til skjemaet