Skole og utdannelse

Skal du bestille en stol eller nye møbler til grupperommet, eller har du fått ansvaret for å bestille innredning til en hel skole?

 

Uansett hvor liten eller stor oppgave du står overfor, kan det være vanskelig å komme i gang. Valgene er mange, og du vil jo gjerne velge riktig. Derfor vil vi ta deg med på en reise fra a til å. Gjennom behov, utfordringer, løsninger, valgmuligheter og beslutninger. Uansett om målet med reisen er en enkel stol, et klasseromsmiljø eller en hel skole, er prosessen vår i grove trekk den samme. Bli med, så forteller vi mer…

Det begynner med et behov

Trender kommer og går. Gode løsninger består. Å basere innredningen utelukkende på det som føles spennende og trendy, fungerer sjelden på lang sikt. Prosessen vår starter alltid med å analysere de faktiske behovene. Og vi er gode lyttere! Hva trenger dere i dag, i morgen og i fremtiden?

Vi kartlegger virksomhetens spesifikke forutsetninger. Hvordan ser lokalene, arbeidsmåten, tidsplanen og budsjettet ut? Målet er en innredning som hjelper dere både i hverdagen, og som utgjør et verktøy for måloppnåelse – ganske enkelt en behovstilpasset innredning.

Les mer om hvordan vi setter behovene i sentrum.

Vi finner løsningene og treffer riktig

Innredning er mer enn bare møbler – det kan være et pedagogisk verktøy som legger til rette for undervisning og arbeidsmåter, og som fremmer sosiale aspekter. Hvis man treffer riktig! Vi har opparbeidet oss verdifull erfaring fra flere tusen skoleprosjekter rundt omkring i Norden. Samtidig vet vi at ingen prosjekter er like. Derfor vil vi bli kjent med deres unike miljø, gjerne på stedet.

Vi kommer på befaring for å oppleve miljøet og se hvordan det fungerer i praksis. Vi inventerer og utfordrer gamle sannheter. Sammen blir vi enige om hva som kan beholdes, hva vi kan oppdatere med enkle midler, og hvilke investeringer som gir størst effekt for virksomheten deres.

Se noen av de gjennomførte prosjektene våre her.

Så mange valg, så liten tid

Input interior har markedets bredeste sortiment av innredning. Dere står overfor mange valg: I tillegg til selve produktene må dere ta stilling til en mengde materialer, farger og funksjoner. Dere må dessuten ta hensyn til merking, sertifiseringer, holdbarhet og vedlikeholdsanvisninger.

Føles det overveldende? Det er egentlig ikke det. Vi veileder dere gjennom hele prosessen og kan bruke erfaringen vår til å hjelpe dere med å velge riktig. Siden vi ikke har egen produksjon å ta hensyn til, kan dere stole på at Input interior er en uavhengig partner som alltid velger riktig produkt, i riktig utførelse, fra riktig leverandør og med riktig pris, ut fra hva som passer best for virksomheten deres. Hent gjerne inspirasjon ved å besøke et av våre 40 showroom rundt om i Norden.

Se vårt sortiment eller les mer om bærekraftige skolemiljøer.

Hva skjer bak kulissene?

Dere har bestemt dere, og bestillingen er klar. Hva skjer nå?

For dere begynner ventetiden, som vanligvis varer i fire til åtte uker. Men bak kulissene, hos oss, ruller det store maskineriet i gang. Vi legger inn ordrer, følger opp bestillinger, ofte fra flere ulike produsenter, og driver leveranseplanlegging. Alt for å sikre en trygg, punktlig og sømløs leveranse.

Det er mange engasjerte personer involvert i prosessen, men for at du skal slippe å huske altfor mange ansikter, får du en kontaktperson som holder deg oppdatert om de ulike fasene i prosjektet.

Endelig leveranse!

Ventetiden er over, og det er tid for leveranse. Nå lurer du kanskje på hva dere må gjøre? Svaret er: ikke mye! I henhold til avtalt levering kommer Input interiors egne montører til dere for å levere, montere og sette opp møblene på riktig sted samt ta seg av emballasjen til slutt.

Montørene våre samarbeider nært med prosjektlederen og kan allerede mens de er på stedet, registrere eventuelle avvik i systemene våre, noe som sikrer rask håndtering.

Vi er der fortsatt selv etter at den siste stolen er montert

Møblene og læringsmiljøene deres er klare til bruk. Nå trenger dere tid og rom til å «bo dere inn», omstille dere og lære hvordan dere best kan utnytte det nye miljøet.

Prosjektet er i mål, men vi er fortsatt tilgjengelige! Vi er bare en e-post eller en telefonsamtale unna hvis dere lurer på noe, trenger supplerende innredning eller har nye behov. Vi er en langsiktig partner som alltid stiller opp, og som gjør vårt ytterste for å oppfylle ønskene deres.

Her finner du våre kontor i Norden.

Vanlige spørsmål og svar

Hva er det viktigste å tenke på før man setter i gang med et prosjekt, hvordan skaper man et behagelig lydmiljø og hvordan skal man tenke rundt budsjettet?

I vår veiledning til et behovstilpasset læringsmiljø svarer vi på vanlige spørsmål og dere kan lese tips og erfaringer fra rektorer og lærere som har gått gjennom prosessen. Les blant annet om rektor Anna Unosson på Brottorpsskolan i Lindesberg som anbefaler erfarne sparringspartnere og realistiske tidsrammer for en effektiv prosess og et godt resultat.

Les mer om prosessen samt spørsmål og svar i Input interiors veiledning.

Velkommen til å kontakte oss

Skriv inn opplysningene dine her, så tar vi kontakt med deg.

  La oss kontakte deg

  Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

  Takk for din henvendelse

  Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

  Til skjemaet
  Oops

  En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

  Til skjemaet