Greenified

Under begrepet Greenified har Input interior arbeidet med bærekraftig innredning, bevisste innkjøp, sirkulært eierskap og ansvarsfull fornyelse siden 2015.

Møbler skal leve lenge!

Ambisjonen vår er å sikre et sirkulært eierskap, der det som oppfyller behovene deres i dag, matcher noen andres i morgen. Med tjenester som muliggjør sporbarhet, rekondisjonering og service skaper vi riktige forutsetninger for å lykkes. I kombinasjon med vår kundebase på tusenvis av kunder rundt omkring i Norden, utgjør det en base for et kontrollert og velfungerende andrehåndsmarked.

Bevisste valg fra starten

Vi vet at det er forskjell på møbler og møbler. Et bærekraftig valg strekker seg bortenfor den lineære økonomien der vi konsumerer, forbruker og kaster. Derfor vil vi inspirere til langsiktige og bevisste valg som gjør dagens møbelinvesteringer forsvarlige og like selvfølgelige i framtiden. Men hva er et bra valg og hvordan veileder vi dit? Les mer om tre måter å innrede bærekraftig på her.

Interior Management System

Bra innredning har en betydelig lengre livslengde enn behovene deres. Derfor syns vi det er viktig at den blir tatt vare på og kan matches med nye eiere når dere skal gjøre forandringer. Men for å skape et pålitelig sirkulært møbelmarked krever det sporbarhet, noe som oppnås gjennom Input interiors tjeneste Interior Management System. En digital ID-merking av møbler som skaper merverdi for innredningens nåværende og fremtidige eiere.

Les mer om IMS og hvordan det fungerer her.

Fleksible behov

Input interior arbeider med behovstilpassede løsninger og bistår med innredning som er tilpasset etter de unike forutsetningene deres. Men hvordan forutsetningene ser ut forandrer seg naturligvis over tid. Og med ytre faktorer som globalisering, digitalisering og nye innovasjoner går utviklingen raskere enn noensinne. Fleksibilitet har dermed blitt et viktigere verktøy for å raskt kunne tilpasse bedriften til nye tider.

Input interior og Greenified tilbyr den fleksibiliteten som må til for at dere skal kunne oppdatere og fornye – med god samvittighet.

Vårt nettverk, deres tilgang

Med tusenvis av kunder rundt omkring i Norden skaper Input interior et stort nettverk av interessenter som alle står foran nye behov. Noen ønsker å selge den innredningen som ikke lenger fyller sin hensikt i bedriften. Samtidig som noen andre ønsker å fornye ansvarsfullt og søker produkter på et sirkulært marked. Input interiors ansvar er å matche behovene og bidra til at flere møbler kan leve lengre.

Se filmen om Greenified eller søk produkter på vårt sirkulære møbelmarked.

Input interior som helhetsleverandør

I organisasjonen vår finnes det 41 kontor og over 650 medarbeidere. Sammen gjennomfører vi årlig flere tusen prosjekter både i og utenfor Norden. Siden introduksjonen av Greenified i 2015 har interessen for å ta hånd om, reparere og handle bærekraftig økt kraftig. Vi har bygd opp et stort nettverk av pålitelige, erfarne og lokale partnere som bistår med alt fra møbelpolstring til renovering og rekondisjonering.

For å håndtere den avanserte logistikken som må til for å flytte innredningen fra en bedrift til en annen, og der produktene eventuelt mellomlander for renovering, bruker Input interior egne montører og logistikkløsninger. På den måten har vi kontroll og kan tilby en kontaktperson gjennom hele prosessen. Søk etter ditt nærmeste kontor eller finn din kontaktperson her.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet