Greenified

– neste generasjon bærekraftige miljøer fra Input interior.

En ny måte å tenke på

Bruk og kast. Hvordan kan vi forsvare det når virkeligheten ser ut som den gjør? Det må begynne å skje noe. Alle må ta et større ansvar og ta ansvar for oppgaven som ligger foran oss. Ta ansvar for våre sosiale, miljømessige og økonomiske forpliktelser.

Greenified™ er utviklet av og for Input interior. Med Greenified™ vil vi tilby kundene våre en ny måte å handle og tenke på når det gjelder bærekraftig innredning for offentlig miljø.

Bærekraftige innkjøp handler like mye om nåtid som framtid. Når vi forbruker, er det derfor viktig at vi tar hele kretsløpet til innredningen i betraktning. Det begynner med bra produkter – bærekraftig innredning som kan gjenvinnes og som oppfyller miljø- og helsekrav langt over gjeldende regelverk. Langsiktige valg som muliggjør et sirkulært eierskap.

Bærekraftig innredning

Greenified™ tilbyr en ny måte å innrede offentlige miljøer på som handler om bærekraftig innredning, bevisste valg og ansvarsbevisst fornyelse. Det begynner med innredning som oppfyller miljø- og helsekrav som langt overgår gjeldende regelverk og som er skånsomme mot dyr, natur og mennesker.

85% syns det er viktig eller svært viktig at møbler og innredning på arbeidsplassen ikke inneholder kjemikalier som er skadelige ved bruk*

Sirkulært eierskap

I motsetning til den lineære økonomien, hvor vi tar råvarer, forbruker og kaster dem, handler den sirkulære økonomien om å etterligne det naturlige kretsløpet.

Med bærekraftige, langsiktige valg blir miljøgevinsten stor. Når behovene endres, får møbler som ikke lenger er hensiktsmessige å bruke et nytt liv, i et nytt miljø, hos noen andre. Et sirkulært eierskap hvor det som oppfyller behovene deres i dag, passer for noen andre i morgen.

Ansvarsfull fornyelse

Med Greenified™ brukes innredningen så lenge den passer kundens behov. Når det er tid for å redusere, utvide, fornye eller endre, gir Greenified full fleksibilitet. Forlat arbeidsplassen som den er og la Input interior fullføre, innrede, flytte, bytte ut, montere ned, forbedre, videreselge, gi bort og gjenvinne.

83% syns at det er viktig eller svært viktig at arbeidsgiveren tar miljømessig og etisk bærekraftige valg ved innkjøp av møbler og innredning til arbeidsplassen*

Input interior leverer innredning for 2,8 milliarder kroner per år. Det innebærer store mengder kvalitetsinnredning som fortjener et liv som er lengre enn en kunde, et behov, ett sted. Vi vet at bra innredning har en betydelig større verdi enn det. For kunden og brukeren. Men fremfor alt for miljøet.

77% synes at det er viktig eller svært viktig at møbler som byttes ut på arbeidsplassen blir brukt på nytt*

* Input interiors opinionsundersøkelse ble gjennomført av Novus i perioden 4 – 9/12 2014 og består av 1036 nettintervjuer med et nasjonalt representativt utvalg av den svenske befolkningen på 18-79 år.

Ansvarsfull fornyelse med Greenified

Følgende deler inngår i Greenified™

1

Miljø- og kvalitetssikring

2

Produktforankring og ordrebehandling

3

Levering og montering

4

Dokumentasjon, garantier og reklamasjoner

5

Etterservice, innstillinger og demonstrasjoner

6

Registrering, nedmontering og frakt

7

Selge videre og gi bort

8

Gjenvinning / Gjenbruk

Legg til verdiskapende tjenester

Tilleggsvalg for Greenified™

1

Arbeidsplassanalyse og forstudie

2

Prosjektering og arkitekttjenester

3

Implementering og prøvemøblering

4

Samordning, prosjektledelse og budsjettering

5

Kundespesifikk helpdesk

6

Vedlikehold, rengjøring og reparasjoner

7

Produktkatalog med onlinebestilling

8

System for registrering og lagerstyring

Vil du vite mer om Greenified?

Fyll ut din kontaktinformasjon, så kontakter vi deg

  La oss kontakte deg

  Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

   Takk for din henvendelse

   Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

   Til skjemaet
   Oops

   En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

   Til skjemaet