Bærekraftige valg fra start

Vi vet at det er forskjell på møbler og møbler. Et bærekraftig valg strekker seg bortenfor den lineære økonomien der vi konsumerer, forbruker og kaster. Vi ønsker å inspirere til langsiktige og bevisste valg som sikrer at dagens møbelinvesteringer er like relevante i fremtiden. Men hva er et bevisst valg og hvordan veileder vi dit?

Gjør en grundig analyse

Når dere står overfor en forandring og behovene endrer seg, utfører Input interior en grundig behovsanalyse basert på virksomheten din og dens forutsetninger for å kunne ta de beste beslutningene på lang sikt. Hvor mange må vi innrede for? Bør alle ha tilgang til en egen arbeidsplass? Hvordan vil dere jobbe om fem år? Analysen ser på faktorer som arbeidsmetoder, premisser og fremtidige behov.

Kvalitet holder i lengden

Å gå på kompromiss med kvaliteten og handle etter bruk-og-kast prinsippet kan fort bli kostbart. Input Interior tilbyr produkter fra ledende produsenter som lever opp til de høye kvalitetskravene som blir stilt innen offentlig miljø. Invester i en innredning som kan fornyes med enkle midler. Møbeldeler som utsettes for mye slitasje skal være enkle å bytte ut og materialene skal være resirkulerbare.

Estetikk er nøkkelen

Trender kommer og går. Vi tar til orde for en innredning som gjenspeiler varemerket og virksomheten deres, i stedet for å fokusere på kortsiktige trender. Invester i tidløse produkter som varer, og velg bærekraftige materialer som tåler slitasje og blir bedre med tiden. Råvarer som tre, stein og lær holder i lengen og eldes på en verdig måte.

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet