Helse og omsorg

Verdig, varmt og innbydende

Et helse- og omsorgsmiljø skal stimulere det friske og innredes med varme og omtanke. Det skal gi håp og fungere for både pasienter, pårørende og personale. Det er også viktig å understreke at helse og omsorg ikke er aldersrelatert. Pasienter og pårørende finnes i alle aldre.

Evelina Höglund, selger og prosjektleder på Input interior, beskriver sine tanker om og erfaringer med utforming av helse- og omsorgsmiljøer. Les mer her.

Bla i katalogen vår

I helse- og omsorgsmiljøer stilles det ekstra strenge krav til møblene. I tillegg til at de skal bestå tester og oppfylle krav til tilgjengelighet, stabilitet og ren-gjøring, er det mange andre aspekter å ta hensyn til ved valg av møbler.

Hos Input interior har vi svarene og veileder deg gjennom Nordens bredeste sortiment av møbler til alle tenkelige miljøer med en fellesnevner i høy kvalitet for offentlige miljøer. Bla i katalogen eller last den ned her.

Carpe Diem

Et miniatyrsamfunn med nødvendige fasiliteter som butikker, frisør og café. I demenslandsbyen Carpe Diem lever beboerne så normale liv som mulig, i et sikkert og trygt miljø som er bygd opp som et lite samfunn.

Gjennom en kartlegging som kommunen har foretatt av befolkningens preferanser – blant annet hvordan de har levd og hva de liker, har man skapt bokollektiv som er tilpasset ulike typer individer og interesser. Les mer om prosjektet her.

Bærekraftig innredning

Vi vil gjøre det enkelt for kundene våre å velge innredning som oppfyller krav til miljø, kvalitet og samfunnsansvar gjennom hele prosessen fra produksjon til ferdig produkt. Hvis dere har spørsmål om bærekraftig innredning, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vi svarer gjerne på spørsmål om produkter, materialer, sertifiseringer, krav og hva som trengs for å skape en bærekraftig innredning.

Les mer om vårt arbeid for bedre miljøvalg og bærekraftig innredning her.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet