Ny rammeavtale om gjenbruk med Göteborg kommune

Gjennom den nye avtalen får Input interior mulighet til å levere brukte møbler samt renovere eksisterende innredning hos Göteborg kommune.

Ambisjonen med den nye rammeavtalen, «gjenbruk av møbler til kontor og offentlige miljøer», er at det skal føles like enkelt og trygt å bestille gjenbrukte møbler som nye. Som en av flere aktører har Input interior i løpet av våren inngått avtale med Göteborg kommune om gjenbruk.

– Vi setter pris på tilliten. Ambisjonen vår er å sikre at de møblene som finnes hos kundene våre, hele tiden får nye eiere når behovene endrer seg. Den basen med flere tusen kunder som Input interior har i Norden, bidrar til at vi i dag kan tilby markedets største utvalg av gjenbrukte møbler, og det gjør oss til en del av en mer bærekraftig møbelbransje, sier COO Mille Milehem i Input interior.

Input interior har i flere år arbeidet med gjenbruk i både store og små prosjekter. At en aktør som Göteborg kommune nå inngår rammeavtale om gjenbruk, ser selskapet på som en mulighet for å utvikle forretningsområdet ytterligere.

– Det er gøy å se at Göteborg kommune tør å stille krav til møbelbransjen. Som en stor aktør har de mulighet til å skape interesse rundt spørsmålet og vise vei mot sirkulære kretsløp og bærekraftige miljøer. Løsningene er på plass og tilbys allerede til privat næringsliv. Denne avtalen gir oss mulighet til å utvikle dem også for offentlig sektor, sier kvalitets- og bærekraftansvarlig Patrik Clavenstam i Input interior.

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet