Administrasjonen Akademiska Sjukhuset

Her er det flere forskjellige typer arbeidsplasser. Alt fra stillerom med avskjermede plasser til åpne arealer og møterom i varierende størrelse.
Interiøret er preget av enkeltstående fargesterke innslag som bryter med de rene tonene.

Fleksible og innbydende lokaler som gir energi og skaper en wow-følelse, er forent i en antikvarisk vernet bygning fra 1860-tallet.

I en vernet eiendom med mange bevarte arkitektoniske kvaliteter fra 1860-tallet har Sykehusadministrasjonen på Akademiska Sjukhuset i Uppsala lokalene sine. Innemiljøet er preget av et organisk formspråk som danner en forbindelse til bygningens arkitektur med stukkaturer og dreide detaljer. Innredningen som er tegnet av Indicum interiørarkitekter bidrar til en rolig og harmonisk atmosfære med repeterende designelementer knyttet til bygget.

Uten rette linjer

– Et spennende prosjekt med mange utfordringer, sier Pär Gunnarsson, selger og prosjektleder i Input interior i Uppsala. Montørene våre fikk oppleve hvordan gamle, sjarmerende hus av og til mangler rette linjer. I enkelte rom kunne veggene og gulvene ha en nivåforskjell på flere centimeter. En utfordring de løste og tilpasset på stedet.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet