EY Oslo

Midt i Oslo sentrum, med utsikt over Domkirken, ligger EYs norske hovedkontor. Med et tydelig innredningskonsept og sterke verdier bak seg, har de lykkes med å overgå sine egne forventninger. – Jeg vil si det er Norges fineste kontor og jeg er veldig, veldig stolt over resultatet, sier Daniela Milosevska Hamborg, Associate Partner EY.

Da det multinasjonale revisjons- og konsulentselskapet EY flyttet til nye lokaler i Oslo, fikk de hjelp av I-d. Interiørarkitektur & Design, som fikk i oppdrag å utvikle innredningskonseptet.

– Konseptet er gjennomgående lyst, lett og nordisk – men med innslag av varmere materialer. Grunnpaletten er rolig, noe som gjør at du kan tilføre mange ulike elementer i form av farger og teksturer, sier Annethe Thorsrud i I-d. Interiørarkitektur og Design.

Å inkludere bærekraft i alle deler av prosjektet var en selvfølge for EY, for å finne de rette møblene til konseptet satte de derfor klare retningslinjer. Der ble Input interiors unike rangeringssystem en viktig komponent.

Se resultatet, møt interiørarkitekten og hør Marita Hagerup Vogt, leder for bærekraft i EY, fortelle om hvordan rangeringssystem forenklet prosessen

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet