Scandic Oceanhamnen

På Scandic Oceanhamnen tilbys et grønnere hotellopphold. Her er alt fra mat- og drikkemenyen til innredningen basert på miljøvennlige løsninger.
Lengst ut på Oceanpiren i Helsingborg får hotellets gjester en imponerende utsikt over Øresund.

På Scandic Oceanhamnen får hotellets gjester en spektakulær 360-graders panoramautsikt over Øresund – og et opphold som setter bærekraft i høysetet.

Den tidligere industrihavnen i Helsingborg er forvandlet til et levende bolig-, kontor- og turiststrøk med bærekraft i fokus. Lengst ut på piren i den klimasmarte bydelen Oceanhamnen ligger Scandic med samme navn. For hotellet ved vannet har miljøvennlig tilpassing preget alt fra det økologiske utvalget av mat og drikke til bygningens konstruksjon og innredning. 

– Kombinasjonen av vakre miljøer og bærekraftige løsninger bidrar til en hyggelig opplevelse for gjestene, men også for oss som jobber på hotellet. Hvert rom og hver flate er utformet med hensyn til jordas ressurser. Vi har stilt strenge krav til bærekraft for alle deler av hotellet, ikke minst for innredningen. Og disse kravene har vi oppfylt gjennom et nært samarbeid med arkitektbyrået Koncept TM og Input interior, forteller hotelldirektør Thomas Hansen. 

Resirkulerte materialer og innredningsdetaljer er et gjennomgående tema i utformingen. Gjestene kan slå seg ned ved bord laget av glassplater, sette seg på stoler produsert med rester fra sagbruk og gå på tepper fremstilt av fiskegarn. 

– Scandic benytter mye gjenbruk i innredningen, og på Oceanhamnen har vi tatt miljøarbeidet ett steg videre. Vi satte pris på utfordringen ved å levere møbler til ulike deler av hotellet. Møblene måtte holde et høyt miljømessig nivå og samtidig passe til Scandics profil, forteller prosjektleder Mats Genym i Input interior. 

– Gjestene er alltid i fokus, og interiøret er en avgjørende del av å skape den best mulige opplevelsen. Innredningen er noe vi har lyktes veldig godt med, fortsetter Thomas Hansen. 

En møteplass for alle

Nærheten til kontinentet tiltrekker seg både forretningsreisende og privatpersoner, og på byens høyest beliggende takterrasse er det mulighet til både firmaarrangementer og sosialt samvær for de som bor i byen.

– Vi har hatt gleden av å få jobbe med innredningen til lobbyen, restauranten, kontorene, relax-avdelingen – og ikke minst takterrassen. Her finner vi uteservering og Studio Ocean – et innglasset møterom – med utsikt over sundet mot Danmark. Terrassen er ikke bare et sted for de som overnatter på hotellet. Hit kommer også byens innbyggere for å oppleve den imponerende utsikten i et avslappet miljø. Det er en møteplass for alle, avslutter Mats Genym. 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet