If

Når medarbeiderne hos If kommer inn på kontoret i Åbo, blir de møtt av naturnære farger, klassisk formgivning og produkter som varer i generasjoner fremover.

Å hjelpe folk er en del av hverdagen hos forsikringsselskapet If. På kontoret i Åbo blir vi møtt av varme farger og naturlige materialer som formidler ro og trygghet. Følelser som er viktige å skape i forsikringssaker.

Jordtoner i sofaer og sittepuffer kombineres med lyse treslag i stoler, bord og paneler. Klassikere som Armchair 402 og Domus Lounge Chair, tegnet av Alvar Aalto og Ilmari Tapiovaara, er blant produktene i interiøret. Disse lenestolene, som ble tegnet på 1930- og 1940-tallet, gir medarbeiderne mulighet til mer uformelle møter.

Sigge Architects står bak interiøret, og de har kombinert designklassikere og kvalitetsprodukter fra Input interiors brede sortiment for å skape et inspirerende arbeidsmiljø. Fellesnevneren er langsiktige valg med mulighet til rekondisjonering.

– Alt fra konferansebord og arbeidsstoler til belysning og oppbevaring er valgt ut med tanke på sirkularitet. Når et møbel må vaskes, lakkeres eller trekkes om, er det førstevalget, sier Jouni Kyllönen, Account Manager i Input interior, og fortsetter:

– Vi er stolte over å få bidra med kompetansen vår for å skape en arbeidsplass som formidler trygghet og langsiktighet. Vi er alltid en pådriver for bevisste valg og gleder oss over at If har valgt møbler som står seg over tid.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet