Et sikkert vårtegn

I mars hvert år tilbyr Vårmässan en oppfriskende inspirasjonsinjeksjon! Hit kommer bransjepublikum for å se nye inntrykk, de nyeste trendene og årets design- og innredningsnyheter.

Trendfaktoren er høy når Sør- og Vest-Sveriges største messe for design og innredning inntar Malmø og Gøteborg. Over to dager presenteres årets nyheter og det beste utvalget fra Stockholm Furniture & Light Fair for et invitert bransjepublikum. Innredningsarkitekter og innkjøpere for privat og offentlig virksomhet blir møtt og utfordret med nye tanker og perspektiver.

– Ambisjonen har alltid vært å invitere de besøkende til innredningsbransjens verden. Her kan man klemme og kjenne på møbler, belysning og tekstiler fra nærmere 80 varemerker, og de besøkende får mulighet til å oppleve farger, strukturer og materialer. Det er der messen skiller seg ut, sier Johan Olsson, en av prosjektlederne bak Vårmässan og til vanlig markedskoordinator hos Input interior.

 

 

 

Variasjon er en framgangsfaktor

I snart 20 år har Vårmässan klart å beholde populariteten. Framgangen ser ifølge besøkerne ut til å ligge i den variasjonen som vises på et konsentrert areal. Inntrykk, nyheter og inspirasjon tilpasset bransjepublikumet blir maksimert i noen timer, men påvirker i mange tilfeller både innkjøp og prosjekter i løpet av året.

– Det er flott at messen løfter fram design for offentlige miljøer, det er det ingen andre som gjør her. Det hjelper meg som jobber med innkjøp, til å skape en trivelig og bærekraftig virksomhet og arbeidsplass. Jeg får mulighet til å se og teste årets nyheter og får tips og idéer jeg kan ta med tilbake til jobben, sier Andreas Forsberg som jobber som i administrasjonen på Ellen Keyskolan i Gøteborg og har besøkt de 10 siste messene i Gøteborg.

 

 

Mat, blomster og shopping

Hvert år besøker drøye 2300 personer Input interiors vårmesser for å oppleve bredden, mangfoldet og miksen som vender seg mot både privat og offentlig virksomhet. Her finnes det ikke noe, men mye for alle. Messen rundes av med god mat og drikke fra Input Food Market, flotte vårblomster, musikk og shoppingmuligheter i Vårmassans pop up-designshop.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet