Bærekraftige opplevelser på Sveriges største hotell

Med fokus på tidløs design og bærekraft, vil Gothia Towers i Gøteborg styrke sin attraktivitet. Til sin hjelp, har de arkitektfirmaet Wingårdhs og Input interior, som i første omgang har pusset opp 80 hotellrom.

Sammen med Wingårdhs er Input interior involvert i prosjektet for å utvikle et av Europas største hoteller, Gothia Towers i Gøteborg. I første etappe av renoveringen er 80 hotellrom i etasjene 12–15 i Gothia Towers midttårn totalrenovert.

Wingårdhs, med David Regestam som ledende interiørarkitekt, utviklet konseptet og Input interior har stått for anskaffelse, levering og montering av innredningen til rommene som nå er oppgradert til den nye romkategorien ‘Premium’.

 


 

Fokus på detaljer og smarte, bevisste valg er gjennomgående i interiøret. Innredning og møbler skal vare over tid og hvis noe går i stykker skal det være enkelt å bytte eller reparere. I hvert rom er utsikten rammet inn av en lang sofa med bagasjeoppbevaring under for å redusere slitasje. I en spesialtegnet oppbevaringsvegg er minibaren lett tilgjengelig og forretningsreisende sitter komfortabelt ved en skrivebordsnisje.

– Gothia Towers er en trygg aktør i konkurransen og våger å være det de er: stødig, fremtredende og robuste. De nye rommene er en fortsettelse av det og utstråler selvsikkerhet og avslappet eleganse. Naturlige materialvalg og møbler vil kunne eldes og få en patina over tid, noe som virkelig er bærekraftig, sier David Regestam hos Wingårdhs.

 

 

“Et spennende prosjekt”

Linda Jorfors har fungert som prosjektleder for Input interior og legger til:

– Det har vært et intenst og spennende prosjekt å jobbe med. Det er stilt høye krav – både når det gjelder tidsramme og kvalitet, og sammen har vi klart å komme frem til et veldig godt resultat, sier Linda Jorfors.

Samarbeidet mellom Gothia Towers og Wingårdhs, sammen med Input interior, fortsetter når planene om å oppdatere hotellets lobby allerede er i gang. Nye restaurantkonsepter skal lanseres og de ulike loungeområdene skal gjennomgås og fornyes.

– Det er et spennende prosjekt å være med på, og det føles ekstra inspirerende at vårt arbeid med Gothia Towers og Wingårdhs fører til nye opplevelser for alle som besøker Sveriges største hotell, avslutter Linda Jorfors.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet