Oppdag Input Pop-up

Velkommen til Input Pop-up! Et konsept der inspirasjon, innredning og bransjeoverskridende møter står i sentrum – uansett sted.

Design og innredning er i fokus, men minst like viktig er rammen rundt: Et inspirerende sted som hever totalopplevelsen, kombineres med god mat og en avslappet atmosfære som innbyr til kreative møter og god stemning. På Input Pop-up inviterer vi bransjefolk til presentasjoner av årets trender, bærekraftige løsninger og nøye utvalgte varemerker. Interiørarkitekter og innkjøpere fra privat og offentlig sektor møtes, lar seg inspirere, mingler og får nye ideer og tanker.

– Å skape en helhetsopplevelse handler om at alle detaljer – fra lokale til mat og utstillere – må klaffe. Dette ligger det mye tid og omtanke bak, sier Johan Olsson, en av prosjektlederne bak Input Pop-up og til vanlig markedskoordinator i Input interior.

 

 

Input Pop-up er resultatet av et ønske om å gi kunder og samarbeidspartnere noe annerledes. En opplevelse der helheten føles nytenkende og spennende. Der grensen mellom messe og happening viskes ut.

– En messe er alltid en kilde til inspirasjon. Men i dag, når inspirasjonen alltid er lett tilgjengelig på smarttelefonen, synes vi det er viktig å tilby noe mer. Velkomponerte inntrykk for alle sanser og bransjeoverskridende møter med mennesker som kan påvirke og gi råd om både prosjekter og innkjøp gjennom året, forteller Johan Olsson.

 

 

Som navnet tilsier kan Input Pop-up dukke opp i ulike byer og sammenhenger i fremtiden, kanskje konseptet kommer til Norge eller Finland neste gang?

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet