Fremtidens sirkulære løsninger hos E.ON

Da et av Europas største energiselskaper fikk nytt nordisk hovedkontor, skulle bærekraft prege alle deler av innredningen. Ved hjelp av innovative tjenester og kreativ gjenbruk har kontorprosjektet blitt unikt i sitt slag. – Jeg er helt overbevist om at det er nettopp slike løsninger som gjør at man kan inspirere andre, sier bærekraftsjef Carina Tollmar i E.ON.

– Bærekraft er en av de viktigste delene av strategien vår. Derfor må det gjennomsyre alt vi gjør, inkludert kontoret vårt og arbeidsmiljøet vårt. Så når vi flytter til et nytt kontor, integrerer vi naturligvis bærekraft i den nye bygningen, sier Carina Tollmar.

Arkitektkontoret Tengbom har hatt ansvaret for utformingen av interiøret, og Input interior har vært totalleverandør av innredning. Som partner i prosjektet har Input interior ikke bare bidratt med veiledning når det gjelder produkter, men også lagt ned mye arbeid i å forvalte den eksisterende innredningen på best mulig måte.

– Gjennom nysgjerrighet, innovasjon og samarbeid har vi i prosjektgruppen pushet hverandre til å finne nye bærekraftige løsninger. I alle beslutninger er det tatt hensyn til miljøbesparelser, og for et kontor med 1 500 medarbeidere er det helt unikt, sier Erik Lundqvist, Head of Project Sales & Business Development.

I stedet for å utstyre kontoret med bare nyprodusert innredning har man gjenbrukt og rekondisjonert store deler. Takket være Input interiors kunnskap og brede tjenesteutvalg har man klart å realisere ideer som i utgangspunktet virket uoppnåelige.

Bli med til det nye kontoret, og hør bærekraftsjefen i E.ON, interiørarkitekten, prosjektlederen for interiør og miljørådgiveren fortelle om de sirkulære løsningene som har ligget til grunn for prosjektet.

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet