Input interior har vunnet stor kontrakt i Danmark

Input interior er blitt tildelt kontrakt med den danske Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI). Avtalen omfatter møbler og innredning til offentlig sektor og har en beregnet verdi på 367 millioner danske kroner i året.

Den danske Staten og Kommunernes Indkøbsservice (SKI) ble stiftet i 1994 og i dag foretar de rundt 1000 offentlige organisasjonene sine innkjøp på avtalen til SKI.

Under anskaffelsen til SKI 03.13 ble det stilt krav til leverandørene om å levere et bredt spekter av produkter hvor høy kvalitet og bærekraft var i fokus.

Som en relativt ny aktør i Danmark er dette første gang Input interior tildeles en avtale med SKI. Det skaper nye muligheter for selskapet, som allerede er aktiv i offentlig sektor i Sverige, Norge og Finland.

– Vi er veldig sterke innen offentlig sektorøvrig i Norden og det er fantastisk at vi nå får muligheten i Danmark også. Det vil være en gamechanger for Input interior i København og Aarhus, sier Charlotte Jensen, COO hos Input interior i Danmark.

SKI 03.13 inneholder seks delområder, Input interior er tildelt kontrakter på fire av dem: Kontormøbler, kantine-, lounge- og møtemøbler, møbler til pleie- og omsorg og undervisningsmøbler for høyere utdanning.

Thomas Wiberg, Business Developer hos Input interior i Danmark, ser frem til å kunne tilby nye muligheter for aktører i offentlig sektor.

– Arkitekter har i mange år etterlyst et bredere sortiment av varemerker for offentlige anskaffelser. Derfor er vi spesielt stolte over å kunne løfte frem et kvalitativt og bredt spekter av danske og nordiske designmerker i 03.13-avtalen, sier Thomas Wiberg.

Avtalen trer i kraft 17. juni og gjelder ut juni 2028.

I kontraktsperioden forventes SKI 03.13 å ha en samlet omsetning på drøyt 1,4 milliarder danske kroner.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet