Input interior kjøper Rom for Flere

Input interior fortsetter sin satsning og kjøper Rom for Flere. Ambisjonen er å bli den mest etterspurte innredningsaktøren i Norge.

Input interior er et uavhengig innredningskonsern som siden starten i 1987 leverer innredning til næringsliv, hotell og restaurant, skole og utdanning samt helse og omsorg, og i fjor omsatte konsernet for ca. 2,8 milliarder NOK. Virksomheten i Norge, som i dag sysselsetter drøyt 60 personer, styrker nå sin posisjon som landets ledende innredningsselskap gjennom oppkjøpet av Rom for Flere, som omsetter ca. 400 millioner NOK.

– Input interior har som mål å vokse og utvikles i takt med våre kunder. Gjennom Rom for Flere får vi tilgang til ytterligere en velutviklet logistikk- og leveransevirksomhet for å imøtekomme kundenes krav på rask og effektiv service. Rom for Flere er en veletablert aktør med mye erfaring fra komplekse prosjekter. De kommer til å bidra med verdifull kunnskap og med stor kompetanse, og jeg ser stort potensial i å utvikles sammen som et selskap. Ambisjonen vår er å bli den mest etterspurte innredningsaktøren i Norge, sier Marcus Westdahl, daglig leder på Input interior Norway.

Rom for Flere ble grunnlagt i 1998 og har i dag rundt femti medarbeidere på sju steder og er rettet mot både privat og offentlig virksomhet.

– Vi har hatt privilegiet å påvirke valget av ny eier for å forsikre oss om bra forutsetninger for både ansatte og selskapet. Dette føles spennende og er den rette veien å gå for Rom for Flere. I en større sammenheng øker mulighetene for oss og våre kunder, sier Terje Olsvik, daglig leder og grunnlegger av Rom for Flere. Terje Kristiansen, daglig leder på Rom for Flere i Oslo, fyller ut:

– Input interior har dessuten et bredt spekter av tjenester som inkluderer løsninger for drift og vedlikehold samt et velutviklet arbeid innen kvalitet, miljø og sosialt ansvar, noe som sikrer langsiktige og bærekraftige investeringer for kunden.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet