Rammeavtale med Oslo kommune

Input interior i Oslo er tildelt førsteplassen i konkurransen for samkjøpsavtale med Oslo kommune. Avtalen omfatter møbler og innredning til kontor, skole og institusjon og har en årlig stipulert kontraktsverdi på 159 millioner kroner for leverandører på avtalen.

Etter anbudskonkurransen har oppdragsgiver Oslo kommune ved Utviklings- og kompetanseetaten, besluttet at Input interior har levert det beste tilbudet. Samkjøpsavtalen som tidligere omfattet Oslo og Oppegård kommune og samarbeidspartnerne Sporveien, Kirkelig fellesråd og Ruter, gjelder også nå kommunene Follo, Vestby, Ski, Frogn og Nesodden. Lørenskog kommune er på opsjon på avtalen.

Avtalen har en varighet på to år med opsjon om forlengelse på to år, og det er med stor glede at Input interior for tredje gangen får ny tillit og tildeles rammeavtalen:

– Sammen med øvrige offentlige rammeavtaler, som Stange-avtalen og Universitetet i Oslo, har de offentlige rammeavtalene høy prioritet hos Input interior. Vi er stolte og ydmyke over å vinne førsteplassen i en anbudsrunde med tøff konkurranse og stort miljøfokus. Nå ser vi frem mot et fortsatt godt samarbeid med alle parter som avtalen omfatter og håper vi kan forbli en sterk leverandør til oppdragsgiver. Dette gir oss samtidig nye muligheter til å vise vår sortimentsbredde og kompetanse til flere kommuner, sier Jan Sondre Arnestad, salgssjef hos Input interior Oslo.

Utviklings- og kompetanseetaten viser at de setter miljø på dagsorden gjennom brede krav til miljøaspektene rundt både produkter og distribusjon. Jan Sondre Arnestad legger til:

– Vi beveger oss mot en mer bærekraftig retning og bevisstheten for våre klimafotavtrykk blir bare viktigere og viktigere. Det er flott å se at det settes krav til miljømerket innredning og miljøbelastning ved distribusjon slik at vi sammen kan arbeide for å ta gode, langsiktige og bærekraftige valg i årene fremover.

Oslo kommune har inngått parallelle rammeavtaler med tre leverandører der Input interior er tildelt førsteplassen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt

Jan Sondre Arnestad, salgssjef Input interior i Oslo, jan.sondre.arnestad@inputinterior.no, +47 92 26 40 46

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet