Input interiors lokale tilstedeværelse er styrket

Input interior ble tidligere i år den nye eieren av Rom for Flere. Drøyt et halvt år senere er alle de syv kontorene en del av Nordens største innredningsselskap under felles navn.

Sammenslåingen har foregått pr. kontor og styrker Input interiors lokale tilstedeværelse. Først ut var kontorene i Trondheim, Haugesund og Hamar etterfulgt av Porsgrunn, Bergen og Fredrikstad. Nå er den siste milepælen nådd når Oslo også har blitt en del av Input interior.

Det er en omfattende forretningsovergang og Marcus Westdahl, administrerende direktør i Input interior, opplever svært positive effekter av sammenslåingen.

– Vi har hatt en god prosess med å slå sammen de to selskapene og vi ser allerede positive synergier gjennom å ha styrket logistikk- og leveransevirksomheten samtidig som vi har økt kompetansemiljøet. Når samtlige kontorer nå samles under felles navn, blir vi den ledende innredningsaktøren i landet. En posisjon vi er stolte over og sikter på å forvalte på en utmerket måte; gjennom å fortsette å utvikle vår forretningsmodell for å møte fremtidens krav til innredning og tjenester til offentlig miljø.

På ny adresse i Oslo

I Oslo samles medarbeiderne fra Input interior og Rom for Flere på samme lokasjon på Skøyen, et urbant strøk et steinkast fra sentrum og veletablert område for design, interiør og arkitekter.

– Området er et levende designsentrum i Oslo som yrer av liv og har en fantastisk atmosfære. Skøyen er dessuten et kollektivknutepunkt som bidrar til enkel ankomst for kunder og samarbeidspartnere sier Jan Sondre Arnestad, regionsjef i Oslo.

Avdelingen i Oslo vokser til nærmere 50 personer og lokalene er tilpasset for å støtte antallet og arbeidsmåte. Terje Kristiansen, regionsjef i Oslo avslutter:

– Vi har delt opp lokalene i soner med faste og fleksible arbeidsplasser for å støtte ulike behov. Medarbeidere fra begge selskaper har vært involvert i hele prosessen og vi har jobbet for å utnytte hver kvadratmeter på best mulig måte. Utstillingen har blitt inspirerende og nå gleder vi oss til å invitere kunder og samarbeidspartnere for å kjenne, vri og vende på markedets bredeste innredningssortiment.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet