Verdens høyeste trehus

Gjensidige er første leietaker som flytter inn i signaturbygningen Mjøstårnet våren 2019 og Input interior leverer innredning til det nye kontoret.

Mjøstårnet blir verdens høyeste trehus med sine 85 meter og 18 etasjer. Bygningen kommer til å inneholde blant annet leiligheter, hotellet Wood, kontorer og restauranter og åpnet dørene for publikum 1. mars. Trehuset er tegnet av Voll Arkitekter og har satt en ny standard for hvordan man kan bygge høyt med tre som også har blitt lagt merke til verden over.

Idéen bak Mjøstårnet var en oppfordring til å tenke mer på klimaet, redusere Co2 utslippene, velge kortreiste materialer og fokusere på bærekraft, noe som resulterte i en konstruksjon av tre. Bygningen er et synlig bevis på hva som er mulig å få til i tre og er til inspirasjon for andre som ønsker å velge klimasmarte løsninger. Mjøstårnet mottok gull under New York Design Awards 2018.

 

 

 

– Vi har hatt et godt samarbeid med Gjensidige over mange år og det er ekstra givende å være med å levere innredning til dette kontoret. Bygningens karakter avspeiles i interiøret der de har beholdt bjelkene synlige, brukt jordnære farger og trematerialer, forteller Grethe Friisk, leder for prosjektavdelingen i Input interior.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet