The Winery Hotel

Rommene følger den industrielle stemningen, men har fått en varmere fargeskala og korkgolv for en lunere følelse.

The Winery Hotel i Solna er Sveriges første vinhotell. Her drives det i tillegg til egen vinproduksjon også vinbar, delikatessebutikk, restaurant og vinotek.

The Winery Hotel har fokus på svenskenes økte interesse for vin og vinproduksjon. Her finner man en av Sveriges største vinbarer med drikke fra hele verden. Omgivelsene er robuste og rustikke med store smårutede vinduer og teglsteinsvegger. Den tydelige industrifølelsen blandes med hyggen i det italiensk landlige.

Koselige omgivelser

Hotellets takterrasse tilbyr et tilfluktssted når det er finvær. Hit opp kommer gjestene for å ta et bad i bassenget eller et forfriskende glass i poolbaren. For den aktive har man treningsstudio. Alt med utsikt over Brunnsviken.

De 184 rommene har den samme industrielle stemningen som fellesarealene. Teglsteinskledde vegger, betongtak og vinduspartier som går fra gulv til tak. Rommene har fått en varmere fargeskala og et korkgulv for en lunere følelse.

Et komplett oppdrag

Input interior har vært med på hele innredningsprosessen og har hatt ansvaret for innkjøp, levering og montering.

– Det har vært et spennende prosjekt å jobbe med, sier Lotta Åström, ansvarlig selger og prosjektleder i Input interior i Stockholm. Vår innsats med prosjektledelse, innkjøp og levering har både vært lærerikt og inspirerende.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet