Destinasjon Sandefjord

På Kullerød i Sandefjord, få minutter unna Torp flyplass, finnes det et pulserende og variert næringsliv. Her har Input interior flyttet inn i de gamle lokalene til den viktige hjørnestensbedriften, Sandefjord Skofabrikk, som drev skoproduksjon i over 90 år og som i mange år var byens største industrielle bedrift.

Lokalene er i dag forent med omkringliggende bygninger. Etter ombygging og renovering er det kun ytterveggene mot lageret som er igjen, mens resterende fasade er byttet ut med nåtidens uttrykk og materialbruk. Showroom med tilhørende lager er rett i underkant av 600 kvadratmeter. Med de store glasspartiene i front og åpne flater, oppleves utstillingen innbydende og oversiktlig.

Allerede fra utsiden får man innsyn i den velplanlagte innredningen. Det er benyttet smarte løsninger som både er inspirerende og praktiske for å utnytte plassen maksimalt.

– Planløsningen er veldig godt gjennomtenkt, og ikke en kvadratmeter har gått til spille når innredningen er planlagt. Vi har også et stort uteområde der vi kan vise frem utemøbler i grønne omgivelser når våren titter frem, forteller Anders Thorrud, regionsjef på Input interior i Sandefjord.

Grønne valg

Også innredningen preges av grønne valg. Vi har blant annet strebet etter å gjenbruke flest mulig møbler fra de to utstillingene samtidig som vi har valgt møbler fra leverandører som aktivt jobber med bærekraftige råvarer i produksjonen. Anders avslutter:

– Vi har blant annet lydabsorbenter fra Abstracta; Sahara, som er laget av overflødig materiale fra produksjon av vinkorker i Portugal og skap med panel fra Valchromat som blant annet er naturlig organisk farget, noe som sparer miljøet for belastninger knyttet til fargelakkering.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet