Fra pedalbøtte til all inclusive

Et fullt utstyrt hjem er kanskje ikke en selvsagt assosiasjon rundt det danske designfirmaet Vipp. Likevel rommes den opprinnelige identiteten innenfor byggets fire vegger.

I 1939 konstruerer Holger Nielsen en pedalbøtte i stål til sin kones frisørsalong. Der og da, i den danske byen Randers på østkysten av Jylland, begynner historien om Vipp – den klassiske pedalbøtta som i dag har fortjent en plass på Museum of Modern Art i New York. I løpet av de neste 77 årene står pedalbøtta i fokus, samtidig som sortimentet de siste årene er utvidet med bl.a. kjøkkeninnredning, lamper og møbler. I fjor introduserte Vipp et produkt langt ifra den opprinnelige pedalbøtta, men med fellesnevneren stålproduksjon og funksjonelt design.

 

 

En Vipp-bolig

Vipp Shelter, en minimalistisk all inclusive-bolig på 55 m2 tilbyr restitusjon fra hverdagens tempo. Den svarte stålkonstruksjonen rammer inn det foranderlige landskapet utenfor glasspartiene og gjør naturen til en dominerende del av hjemmets interiør og sjel. Vipp Shelter har en åpen planløsning hvor det bare er baderommet og hemsen som er adskilt. Huset leveres fullt utstyrt med firmaets produkter, og den gjennomgående mørke innredningen er nøye utvalgt for å harmonisere med – og ikke stjele oppmerksomheten fra – naturen utenfor. Den eneste detaljen en kjøper må tenke over, er utsikten – for stedet velger du selv.

 

 

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet