Klassikernes fødested i ny tapning

På Fritz Hansens nyoppussede hovedkontor skal et gjennomtenkt, lunt og fleksibelt arbeidsmiljø bidra til produktivitet, kreativitet og økt samhandling.

Gjennom samarbeid med ikoner som Arne Jacobsen og Poul Kjærholm, samt nye fremstående formgivere som Cecilie Manz, Piero Lissoni og Jaime Hayon, har Fritz Hansen levert klassikere som Syveren, Egget, PK-serien og Ro over hele verden. Selskapet har flaggskipsbutikker i både København, San Francisco, Milano og Tokyo. Men det er i lille Allerød på Sjælland at selskapet har sitt hjerte.

 

 

Klassikere gjennom tidene

En strambetongfasade inneholder store vinduspartier som røper at det er mye dagslys på innsiden. Bygningen fra 1960-tallet består av flere ulike deler. Blant annet den gamle fabrikken, som ikke har vært i bruk siden 1999, da produksjonen ble flyttet til et mer moderne anlegg i Vassingerød, og et administrasjonsbygg som ble åpnet i 1965, da Fritz Hansens kontorvirksomhet i Christianshavn ble flyttet til Allerød. I årene som fulgte, ble hovedkontorets nye showroom fylt med datidens nyheter, blant annet bordet Super-Elliptical. Det demokratiske bordet uten hjørner, som ble designet av Bruno Mathsson, Piet Hein og Arne Jacobsen, var en av Fritz Hansens største suksesser på 1960-tallet.

 

 

Det nye aktivitetsbaserte arbeidsmiljøet som i stor grad minner om et lunt hjem, skaper gode forutsetninger for det kreative arbeidet og idéutvekslingen som kreves for å forvalte Fritz Hansens arv og samtidig forme fremtidens møbelhistorie.

La oss kontakte deg

Skriv inn opplysningene dine nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Takk for din henvendelse

Vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

Til skjemaet
Oops

En feil har oppstått, vær vennlig å forsøk igjen.

Til skjemaet